Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 11/07-2019, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Connahs Quay - Kilmarnock
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Connays Quay scorer under 0,5 mål
Units: 4
Odds: 1.83
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Skotske Kilmarnock skal torsdag aften møde mægtige Connahs Quay i Europa League kvalen. Der bør være klasseforskel og jeg forventer skotterne vinder uden de store problemer samlet.  Jeg hopper deriomd på et spil hvor jeg forventer at hjemmeholdet får svært ved at score, for jeg stoler ikke helt på at Kilmarnock bare lige laver 2-3 mål og dækker handicappet. 

Kilmarnock blev sidste sæson nr. 3 i Skotland og de er derfor med i Europa. Dert er ikke fordi de har et vildt stærkt hold, men alligevel er det fint for dem at de blev nr. 3 lige efter de 2 med længder bedste hold i Skotland De har fået en nem lodtrækning og over 2 kampe bør de vinde komfortabelt over Connahs Quays fra Wales. 

Ligaen ligger selvfølgelig stille i Skotland, men det gør den også i Wales så begge hold har blot spillet et par venskabskampe.

Connahs Quay blev sidste sæson nr. 2 i Wales i en liga  hvor der ikke er meget sjov i. Som regel vinder TNS ligaen så kan de øvrige hold slås om resterne.  Holdene fra Wales gør som regel ikke meget væsen af sig i Europa og ryger altid tidligt ud.

Hjemmeholdet har de sidste 3 år deltaget i Europa League, og  de har da enkelte fine resultater men de har primært tabt deres kampe. De har fx slået Stabæk fra Norge 1-0 på udebane i 2016 og i 2017 slog de hjemme HJK.  Jeg vurderer Kilmarnock som noget bedre end de 2 hold.  Connahs Quay har spillet 8 kampe i Europa de seneste 3 år, de 5 er tabt, 1 er endt uafgjort og 2 er vundet. Nu skal man så møde det stærkste hold af alle hold man har mødt. 

Jeg tror Kilmarnock vil fokuserer på at komme fra Wales med at vinde uden at indkassere. Kunne godt forestille mig en sejr på en 2-3-0, men jeg tør ikke satse på de bare vinder med flere mål, for Connahs Quah har før bidt fra sig på hjemmebane.

Jeg satser 4 units på at Connahs Quay ikke scorer til odds 1,83 hos Bet365. Nordicbet har odds 1,82, Unibet har 1,80.

Husk og følg mig under min profil så du får en mail hver gang jeg udsender spil! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 09/07-2019, 13:48
Opdateret 11/07-2019, 22:57