Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 09/07-2019, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Suduva - Røde Stjerne
Liga: Champions League Kvalifikation
Udfald: Suduva scorer ikke
Units: 4
Odds: 1.77
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 110%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Champions League kvalen åbner for alvor i aften. Flere okay hold er med i denne runde, og blandt andet skal Røde Stjerne fra Serbien i kamp og sjovt nok skal de ligesom sidste år møde Suduva fra Litauen. Røde Stjerne skal igennem den lange vej for at komme til det forjættede land Champions League. Sidste år lykkedes det faktisk Røde Stjerne og komme hele vejen, og på trods af de fik nogle lussinger kan de blære sig med de undervejs slog Liverpool 2-0. Liverpool vandt jo som bekendt CL. Jeg har ikke den store fidus til hold fra Litauen, og de må forventes at ryge med imod Røde Mix.

Røde Stjerne er det bedste hold i Serbien, og de har et ganske habilt hold og bør være en klasse over Suduva. Det så vi også sidste år hvor Røde Stjerne uden problemer vandt 2-0 i Litauen og 3-0 hjemme i Serbien. I begge kampe var Røde Mix i fin kontrol, og det forventer jeg også de er i aften.

Det må være et fint resultat at få en smal sejr med hjem fra Litauen for Røde Stjene, men derudover at holde målet rent som de gjorde i begge kampene sidste sæson.

Litauisk fodbold er elendig- Det er det faktisk for alle landene i Baltikum, altså Lituaen, Estland og Letland. Yes de kan normalt slå hold fra San Marino og hvem de nu møder, men så snart de møder hold med en vis kvalitet er de færdige. De skal dog med at Zalgirius Vilnius sidste år leverede habilt i en kamp mod Sevilla i EL hvor de slap afsted med 0-1 fra Spanien, men tabte så 0-5 i returen.

Jeg forventer at Røde Stjerne igen er klart bedst, og igen kan styre begge kampe imod Suduva og kommer fra denne kamp uden litauerne scorer.

Flere steder er odds nede omkring 1,50 på begge hold ikke scorer og det var da også det bedste spil, men jeg hopper i stedet på at Suduva ikke scorer. Bet365 er nede i i 1,66 og Unibet har 1,72. Danske Spil har dog 1,77 og dette satser jeg 4 units på.

Husk og følg mig under min profil så du får mail når jeg udsender spil. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 09/07-2019, 15:36
Opdateret 09/07-2019, 23:21