Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 11/07-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Malmø - Ballymena
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Malmø -2,5,-3 asian
Units: 4
Odds: 1.73
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 109%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Jeg har allerede et stort prospil ude på denne kamp, men nu er der kommet et spil mere som jeg finder fremragende. 

Malmø glippede i sidste sæson mesterskabet da AIK rendte med dette. Nu er Malmø på rette vej og fører pt. med 6 point ned til netop AIK og Djurgården. Malmø skal nu spille Europa League, og her kommer de nemt til næste runde da de har trukket elendige Ballymena. Odds på Malmø i første kamp hjemme i Sverige ligger da også omkring odds 1,05 og man regner med at Malmø vinder med ihvertfald en 3-4 mål, det gør jeg også.

Malmø skal i weekenden spille en svær udekamp imod Djurgården og de kan vælge at spare lidt på kræfterne imod Ballymena, men jeg tror nu nok de skal stille et slagkraftigt hold så de kan afgøre tingene i første kamp. Kampen imod Djurgården er først søndag aften så den skal Malmø nok klare.

Ballymena blev i sidste sæson nr. 2 i Nordirland, og hold herfra er elendige.  De er sjældent man ser hold fra dette land gøre det store væsen af sig i Europa. Ballymena har allerede spillet en runde i EL, og her mødte de ligeså ringe NSI fra færøerne. Jeg må indrømme jeg nok havde forventet NSI ville gå videre samlet efter 2 kampe, men sådan skulle det ikke gå. Første kamp i NSI endte 0-0, og den anden kamp endte 2-0 til nordirerne da de var hjemme.

Ballymena var i 2017 med i EL kvalen og her mødte de Odd fra Norge. Odd vandt 3-0 hjemme og 2-0 ude, men kampene ligger self 2 år tilbage.

Ballymenas turnering sluttede helt tilbage i slutningen af april så det er ikke meget de har spillet siden. Det er blevet til 2 venskabskampe og så altså de 2 kampe imod NSI.

Jeg har meget svært ved at se alt andet end en komfortabel sejr til Malmø, alt andet vil være en overaskelse. 

Bet365 har under asian odds på yderligere handicaps og her kan man få Malmø -2,5,-3 asian til odds 1,73 og dette smider jeg gladeligt 4 units efter. Mna kan sagtens tage -3 asian når den kommer Unibet har 1,85 på denne variant. Jeg tror det bliver oneway-traffic og en stor sejr til svenskerne.

Husk og følg mig under min profil så du får mail når jeg udsender spil! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 11/07-2019, 01:08
Opdateret 11/07-2019, 22:56