Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 11/07-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Dinamo Tbilisi - Engordany
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Dinamo Tbilisi -3 asian
Units: 5
Odds: 1.80
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 113%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Jeg har allerede et stort prospil ude på denne kamp, men har fundet endnu et flot spil på kampen.

Dinamo Tbilisi er fra Georgien og topper lige nu den hjemlige liga. De måtte sidste sæson nøjes med en 2. plads, men det ser ud til de har mulighed for at blive mestre denne sæson. Nu skal de spille Europa League kval, og skal møde en ganske overkommelig modtander i Engordany fra Andorra. Det er ikke fordi georgisk fodbold er det bedste der findes, men det er ihvertald et godt stykke over hold fra Andorra.

Sidste sæson røg Dinamo Tbilisi tidligt ud i EL da de tabte til DAC fra Slovakiet over 2 kampe, men i år har de håb om at komme lidt videre, de slår ihvertfald Engordany ud uden de store problemer.

Engordany er fra Andorra og alle holdene herfra er røv og nøgler. De er mere eller mindre amatører og odds 1,05 på Dinamo Tbilisi vidner da også om at Engordany ikke spåes store chancer. Engordany er med i EL da de har vundet pokalen, men i ligaen blev de kun nr. 4 i sidste sæson, så der er altså flere hold der er "bedre."

Engordany har allerede spillet en runde i EL, her mødte de elendige La Fiorita fra San Marino. Engordany vandt 1-0 ude og 2-1 hjemme. Nu skal de en tur til Georgien og have røvfuld.

Sidste sæson tabte Engordany med 0-3 hjemme og 1-7 ude til Kairat fra Kasaksthan.

Vi så onsdag aften at hold fra Georgien ikke er ringe. Mesterholdet Saburtalo vandt meget overraskende 3-0 ude over Sheriff Tiraspil i CL-kvalen. Dinamo Tbilisi fører lige nu den hjemlige liga med 1 point ned til netop Saburtalo.

Jeg satser 5 units på Dinamo Tbilisi -3 asian til odds 1,80 hos Bet365, og overvejer en shilling på de højere handicaps. Det bør være enorm klasseforskel.

Husk og følg mig under min min profil på Tipperen.dk så du får mail når jeg udsender spil! :) 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 11/07-2019, 01:47
Opdateret 11/07-2019, 22:55