Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 18/07-2019, 19:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Engordany - Dinamo Tbilisi
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Engordany scorer 0 mål
Units: 4
Odds: 1.80
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 112%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: VUNDET

Dinamo Tblilsi vandt uden store problemer i første kamp imod Engordany med hele 6-0. Nu er der returkamp i Andorra, og man kan argumenterer for at georgierne sparer hele pisset, det tror jeg nu ikke de gør. Kvaliteten på hold fra Andorra er virkelig dårlig, og selvom Dinamo Tbilisi skulle roterer kraftigt bør de ikke rende ind i nogle problemer. Der er ganske enkelt klasseforskel, og så har 888 Sport et frækt odds!

I sidste uge havde jeg analyse på Dinamo Tbilisi -3 asian og nedenstående, gider ikke bruge masser af tid på at skrive noget nyt da der ikke er sket en ski!

"Dinamo Tbilisi er fra Georgien og topper lige nu den hjemlige liga. De måtte sidste sæson nøjes med en 2. plads, men det ser ud til de har mulighed for at blive mestre denne sæson. Nu skal de spille Europa League kval, og skal møde en ganske overkommelig modtander i Engordany fra Andorra. Det er ikke fordi georgisk fodbold er det bedste der findes, men det er ihvertald et godt stykke over hold fra Andorra.

Sidste sæson røg Dinamo Tbilisi tidligt ud i EL da de tabte til DAC fra Slovakiet over 2 kampe, men i år har de håb om at komme lidt videre, de slår ihvertfald Engordany ud uden de store problemer.

Engordany er fra Andorra og alle holdene herfra er røv og nøgler. De er mere eller mindre amatører og odds 1,05 på Dinamo Tbilisi vidner da også om at Engordany ikke spåes store chancer. Engordany er med i EL da de har vundet pokalen, men i ligaen blev de kun nr. 4 i sidste sæson, så der er altså flere hold der er "bedre."

 

Engordany har allerede spillet en runde i EL, her mødte de elendige La Fiorita fra San Marino. Engordany vandt 1-0 ude og 2-1 hjemme. Nu skal de en tur til Georgien og have røvfuld.

Jeg havde noteret denne kamp hvor jeg ville spille Dinamo Tbilisi med nogle mål, men slog da øjenene op da jeg så jeg kunne få odds 1,76 på at Engordany ikke scorer. Det er ikke mange mål at holdene fra Andorra scorer når de møder hold med bare lidt kvalitet, og derfor fyrer jeg den af på dette. Dinamo Tbilisi er et hæderligt hold og de bør kunne hold Engordany fra at score.

Jeg satser hele 7 units på Engordany scorer 0 mål til virkelig flotte odds 1,76 hos Cashpoint. Spillet kan spilles både online og i kiosk. Bet365 har odds 1,66 på spillet.  På Cashpoint kan man også spille Dinamo Tbilisi til at vinde til 0 til odds 1,70. Odds burde være 1,30-1,40."

Kampen endte 6-0 til Dinamo Tbilisi og Engordany havde intet som i intet i kampen. Jeg så det meste af kampen. Nu er Engordany hjemme og yes Dinamo Tbilisi sparer nok en masse, men de er flere klasser bedre. Om de så stillede med deres damehold tror jeg de ville vinde nemt igen. Ej gas! :) 

Odds på at Engordany ligger omkring de 1,50 i denne uge, men 888 Sport og Co. er frække og tilbyder odds 1,80 og det bliver jeg simpelthen nød til at spille. Jeg nøjes dog kun med 4 units denne gang da Dinamo Tbilisi  trods alt kan slappe lidt af med en stor 6-0 sejr fra første kamp i ryggen.

Husk og følg mig under min profil og på Twitter så du får besked når jeg udsender spil! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 16/07-2019, 00:40
Opdateret 18/07-2019, 23:00