Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 16/07-2019, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Røde Stjerne - Suduva
Liga: Champions League Kvalifikation
Udfald: Røde Stjerne -2 asian
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Røde Stjerne er uden tvivl et bedre hold end Suduva fra Litauen og var da også meget overlegne i første kamp. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at spille de lave odds på Røde Stjerne, men odds på dem er steget de sidste timer, så nu er jeg endt med at spille dem. 

Røde Stjerne er det bedste hold i Serbien, og de har et ganske habilt hold og bør igen være en klasse over Suduva som de var sidste år og også i sidste uge hvor serberne dog ikke fik scoret. Det så vi også sidste år hvor Røde Stjerne uden problemer vandt 2-0 i Litauen og 3-0 hjemme i Serbien. I begge kampe var Røde Mix i fin kontrol, og det forventer jeg også de er i aften.

I sidste uge hed skudstatistikken 16-6 og hjørnespark hed 11-5 og boldbesiddelsen hed 60-40 i Røde Stjernes favør. Nu er serberne hjemme på deres stærke hjemmebane, det bliver hedt for Suduva.

Litauisk fodbold er elendig- Det er det faktisk for alle landene i Baltikum, altså Lituaen, Estland og Letland. Yes de kan normalt slå hold fra San Marino og hvem de nu møder, men så snart de møder hold med en vis kvalitet er de færdige. De skal dog med at Zalgirius Vilnius sidste år leverede habilt i en kamp mod Sevilla i EL hvor de slap afsted med 0-1 fra Spanien, men tabte så 0-5 i returen.

Odds har været lave på Røde Stjerne, men de sidste timer er odds steget og uden nogen særlig grund. Derfor er jeg blevet lun på handicapsejen da jeg forventer Røde Stjerne er i kontrol hele kampen og vinder komfortabelt.

Jeg satser 4 units på Røde Stjerne -2 asian til odds 1,78 hos Bet365.

Husk og følg mig under min profil og på Twitter så du får besked når jeg sender spil ud.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 16/07-2019, 13:52
Opdateret 17/07-2019, 00:03