Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 19/07-2019, 17:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Treibach - Swarovski Tirol
Liga: Østrig Pokal
Udfald: Swarovski Tirol -2,5 asian
Units: 5
Odds: 1.80
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 113%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

I aften starter den østrigske pokal og jeg ynder at spille på de første runder, da der her er nogle ringe hold med. Der er altid kæmpe forskel på de holdene fra de øverste rækker, og holdene som spiller nede i fx Landesliga som er 4. bedste række.  Denne kamp imellem Tribach fra Landesligaen som er 4. bedste række og Swarovski Tirol som er oprykkere til den bedste række bør der være klasseforskel.

Swarovski Tirol  vandt sidste år den 2. bedste række i Østrig og er derfor rykket op i den bedste række. Swarovski Tirol  var egentlig ret overlegne sammen med Ried om den ene plads op i rækkerne, men Swarovski Tirol endte med at være 2 point bedre. De skal nu op imod nu store drenge, men de skal også se om de kan gøre en god figur i pokalen. 

Swarovski Tirol spiller deres første kamp i Bundesligaen næste lørdag, så kampen imod Treibach er en kærkommen kamp til at få de sidste ting på plads inden det går løs imod de store østrigske hold. 

Swarovski Tirol  har egentlig ikke de store meritter i pokalen, men de bør være klasser over et hold fra Landesligaen, for i Østrig er niveauforskellen enorm på de bedste og holdene fra de lavere rækker.

Treibach spiller i Landesligaen og når man spiller i denne række er man dårlig, spiller man lavere er man mega dårlig. Jeg går notrisk imod holdene fra Landesligaen hvert år i pokalen, og for det meste plejer det at gå godt nok. 

Holdet fra Landesligaen er dog ikke blandt de dårligste, da de sidste sæson sluttede som nr. 2 kun 1 point fra Wolfsberg. I pokalen har Treibach deltaget 3 gange, de har tabt alle 3 kampe, og senest de var med var i 2016 hvor de tabte 0-6 til First Vienna. Nu skal de op imod et noget stærkere hold i Swarovski Tirol.

Bet365 har Swarovski Tirol  -2,5 asian og dette smider jeg 5 units på. De frækkke kan prøve de lidt højere linjer for jeg forventer egentlig en klar sejr til Swarovski Tirol.

Husk og følg mig på Twitter og under min profil her på Tipperen.dk så du får besked hver gang jeg poster et nyt spil! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 19/07-2019, 14:17
Opdateret 19/07-2019, 23:36