Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 20/07-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Union Vocklamarckt - Lask Linz
Liga: Østrig Pokal
Udfald: Lask Linz -3 asian
Units: 4
Odds: 1.78
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: VUNDET

Det blev et lille overskud på pokalkampene fra Østrig igår, men hey plus er plus. :) I dag er der igen flere frække kampe på programmet og jeg har den første klar. Denne kamp er imellem Union Vocklamarkt fra Regionalligaen imod Lask Linz fra toppen af den bedste række. Der bør være enorm klasseforskel og som man kunne se i de fleste kampe med Landesliga mod de bedste hold fik holdene fra de lavere regioner smæk. 

Lask Linz sluttede sidste sæson som nr. 2 i Østrig, og det var ret overraskende da der er andre store hold som burde ligge der. Men Lask nappede 2. pladsen og skal nu spille med om at komme i Champions League! Det er noget af en præstation af Lask som for bare par sæsoner siden rykkede op i den bedste række. Nu står den dog på pokal og de skal til op i gear inden de den hjemlige turnering starter for dem næste søndag, og Champions League kvalen snart skal spilles. Derfor forventes det Lask kommer med fuld ild til denne kamp.

Sidste sæson slog Lask Linz det ene hold efter det andet fra de lavere rækker, og vandt 3-0, 8-0, 3-0 og så vilde 6-0 over St. Polten som også spiller i den bedste række.

Union Vocklamarkt spiller til dagligt i Regionalligaen hvor de i deres pulje endte nr. 4 sidste sæson. Ikke dårligt, men imod et topmotiveret Lask Linz som må være hamrende fyldt med selvtillid får de det svært. 

Der er ikke sådan vildt mange argumenter andet end at der ganske enkelt er stor forskel imellem de 2 hold. Salzburg så vi igår nemt vinde 7-1 hvorimod Tirol var fuldstændig overlegne men ikke fik scoret og kun vandt 2-1.

Bethard har Lask Linz -2,5,-3 asian til odds 1,78 og dette satser jeg 4 units på. Bet365 har -3 asian til 1,90 hvilket også kan gå.

Husk og følg mig på Twitter og under min profil på Tipperen.dk så du får besked når jeg udsender spil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 20/07-2019, 15:29
Opdateret 20/07-2019, 20:49