Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 23/07-2019, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tre Penne - Suduva
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Tre Penne scorer 0 mål
Units: 6
Odds: 1.70
Chancevurdering: 70%
Spilbar ned til: 1.43
Betvalue: 119%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Bet365 og Nordicbet har stortset samme odds.

Den står på ferie for mit vedkommende i næste uge så der bliver lige lavet en håndfuld analyser til jer selvom jer burde sove! Det er ikke sikkert der kommer noget op i ugen så smider lidt på til de ellers mange lækre europæsiske kampe nu nogle pro og andre ikke. :)

Jeg elsker når der er skodhold fra San Marino med i Europa for de er så pivringe at de altid får smæk. Derudover scorer de sjældent, og det tror jeg heller ikke de gør i denne kamp.

Begge hold har været med i CL-kvalen, men er røget ud, derfor er de nu kommet med i EL-kvalen.

Jeg er egentlig ikke så begejstret for hold fra Litauen som jeg også elsker at spille imod, men når vi har med mesterholdet at gøre og imod et hold fra San Marino er jeg ikke bange for ræven.

Suduva mødte i CL-kvalen serbiske Røde Stjerne, og fik lidt heldigt 0-0 hjemme. Ude blev de spillet ud af banen, også selvom de var en mand i overtal det meste af anden halvleg. Suduva fik et mål dybt inde i overtiden, og slap på papiret hæderligt afsted med et 1-2 nederlag. Nu står den så på Europa League og Suduva er allerede videre, da Tre Penne nok ikke yder den store modstand over 2 kampe. 

Tre Penne var som skrevet tidligere med i CL-kvalen og de tabte NUL-1 til Santa Coloma fra Andorra. Flot! Det er en stor flok amatører som Tre Penne stiller med og selvom der er flere italienere på holdet er det ikke meget værd. Flere af spillerne er tudsegamle, og de har bare ikke i nærheden af niveau til at spille med her. Tre Penne har fx en målmand på 53! ja du læste rigtigt, han spiller dog sjældent. I angrebet har de til denne sæson forstærket sig med Innocenti som er i sin bedste alder på 44 år! Den anden angriber som er topscorer er 35 år. De har dog en enkelt angriber på 24 år med os. :)

holdene fra San Marino scorer yderst sjældent, og selvom jeg ikke har stor fidus til hold fra Litauen så er der bare klasseforskel her.

Danske Spil har 1,70 på at Tre Penne ikke scorer og dette satser jeg simpelthen 6 store fede units på! Bemærk du kan spille flere steder inde under kampen, dog giver nogle af valgmulighederne kun 1,68 så tjek lige hvad de forskellige muligheder giver for der kan være forskel. Nordicbet har 1,69 og Bet365 har 1,66.

Husk og følg mig på Twitter, og under min profil på Tipperen.dk så du får besked når jeg udsender spil! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

 

Tippet 22/07-2019, 11:16
Opdateret 23/07-2019, 23:30