Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 25/07-2019, 19:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Connahs Quay - Partizan
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Partizan vinder og begge scorer nej
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Den står på ferie for mit vedkommende i næste uge så der bliver lige lavet en håndfuld analyser til jer selvom jer burde sove! Det er ikke sikkert der kommer noget op i ugen så smider lidt på til de ellers mange lækre europæsiske kampe nu nogle pro og andre ikke. :)

Partizan måtte skuffende nøjes med en 3. plads i den bedste serbiske række i sidste sæson, men den går ikke 2 år i træk, og i år forventer jeg de igen er med i kampen om mesterskabet sammen med Røde Stjerne som nok er det bedste hold i Serbien. Partizan har et ganske stærkt hold, og de er klasser bedre end deres modstander. 

Connahs Quay blev sidste sæson nr. 2 i Wales i en liga  hvor der ikke er meget sjov i. Som regel vinder TNS ligaen så kan de øvrige hold slås om resterne.  Holdene fra Wales gør som regel ikke meget væsen af sig i Europa og ryger altid tidligt ud så det er ret overraskende de gik videre fra sidste runde. 

Hjemmeholdet har de sidste 3 år deltaget i Europa League, og  de har da enkelte fine resultater men de har primært tabt deres kampe. De har fx slået Stabæk fra Norge 1-0 på udebane i 2016 og i 2017 slog de hjemme HJK.  Jeg vurderer Partizan som noget bedre end de 2 hold.  Connahs Quay har spillet 10 kampe i Europa de seneste 3 år, de 6 er tabt, 1 er endt uafgjort og 3 er vundet. Nu skal man så møde et af de stærkste hold af alle hold man har mødt.

Det var yderst overraskende at Connashs Quay slog skotske Kilmarnock ud i sidste runde, især fordi de havde tabt 1-2 på hjemmebane i første kamp så de var på mission impossible i Skotland. Jeg aner ikke hvad Kilmarnock har lavet siden de på hjemmebane taber 0-2 til en flok amatører fra Wales, men de må ganske enkelt have undervurderet holdet fra Wales, og så er subtop-holdene nok bare ikke så gode fra Skotland. Aberdeen havde fx også store problemer med finske Rops.

Jeg er helt sikker på at festen nu stopper for Connahs Quay og de efter de 2 kampe ryger ud til Partizan. Jeg tror endda det er mere eller mindre slut efter første kamp som jeg godt kan se ende 1-3-0 til Partizan. Jeg tør dog ikke satse på at serberne vinder med flere mål, men tager dem derimod til at vinde/begge scorer nej. Jeg tror de gerne vil fra Wales med en sejr uden waliserne scorer.

Bet365 har odds 1,90 på Partizan vinder til 0 og dette satser jeg 4 units på.

Husk og følg mig på Twitter, og under min profil på Tipperen.dk så du får besked når jeg udsender spil! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 22/07-2019, 11:21
Opdateret 25/07-2019, 22:57