Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 31/07-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Qarabag - Dundalk
Liga: Champions League Kvalifikation
Udfald: Dundalk scorer 0 mål
Units: 5
Odds: 1.80
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 113%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Qarabag var bedst i første kamp imod Dundalk men måtte nøjes med 1-1 ude. Nu er de hjemme i vante omgivelser, og her gives der ikke meget væk i kampe som disse. Qarabag er hamrendene stærke på hjemmebane, og bør gå videre men de skal sørge for at lukke af da et udebane mål til Dundalk kan være fatalt. Jeg går med Aserbajsjanerne!

 

Qarabag er efterhånden fast inventar i Europa, og det er et hold de fleste frygter at møde, ihvertfald på dette stadie. De er stærke hjemme, og så lukker de generelt bare ikke mange mål ind. Qarabag var for 2 år siden i CL gruppespillet efter de havde slået FCK ud. De havnede i en svær pulje men fik fx 0-0 imod Atletico Madrid. Sidste år var de ikke langt fra det forjættede land men røg overraskende ud til Bate Borisov. Sidste år mødte Qarabag i de tidlige kampe hold der vel er på Partizanis niveau og gik videre 1-0 samlet imod Olimpija og 3-0 samlet imod Kukesi som fra Albanien. I sidste runde mødte Qarabag Partizana Tirana, og fik 0-0 ude, og på hjemmebane vandt de 2-0. Qarabag er det bedste hold, og det vil være en overraskelse hvis ikke de går videre fra denne runde.

 

Irsk fodbold er ikke så stærkt, og de plejer ikke at være ret meget væsen af sig i Europa og da slet ikke på udebane. Dundalk er det bedste hold i Irland, og har da før lavet nogle fine resultater i Europa.  De får ihvertfald store problemer i denne her udekamp. I sidste runde spillede Dundalk imod Riga fra Letland. De spillede 0-0 i Irland, og ude sjovt nok også 0-0. Dundalk gik videre efter straffesparkskonkurrence.

Jeg tror Qarabag gør det de er bedst til, nemlig at lukke ned på hjemmebane da de også er videre med 0-0, og jeg tror at Dundalk får det hedt på den svære udebane.

Jeg satser 5 units på at Dundalk ikke scorer til odds 1,80 hos Bet365. Prøv evt en rigsdaler på 1-0 til holdet fra Aserbajsjan, det vil være en klassisk Qarabag!

Husk og følg mig her på Tipperen.dk under min profil, og på Twitter så du får besked når der kommer nye spil!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 29/07-2019, 19:44
Opdateret 31/07-2019, 21:22