Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 01/08-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Guimaraes - Jeunusse Esch
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Over 1,5 mål og begge scorer nej
Units: 5
Odds: 1.77
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 115%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Spillet kan opnåes til 1,80 på Bet365 under byg-væddemål. Kombiner over 1 mål i kampen + begge scorer nej + over 1 mål i kampen af Guimarares.

Guimaraes var aldeles overlegne i første opgør mod Jeunusse Esch, men de scorede først dybt inde i overtiden. Der var stor klasseforskel på holdene og med den smalle sejr kan Guimaraes ikke tage let på tingene i det andet opgør torsdag aften. Jeg forventer holdet fra Portugal på hjemmebane igen har styr på tingene, men denne gang får scoret nogle mål.

Guimaraes sluttede sidste sæson som nr. 5 i Portugal, og har en ganske habil hjemmebane. De var i sidste sæson det 3. bedste hold til at lukke af. Kun Porto (20 mål) og Sporting (33) lukkede færre mål ind end Guimaraes (35).  Generelt er holdene i toppen af Portugal ret gode, her menes self holdene udover Porto, Benfica og Sporting. 

Generelt er fodbolden i Luxembourg blevet bedre hvor vi har set at landsholdet har leveret flere flotte resultater.  Desværre for Jeunusse Esch har de ikke nogle spillere på landsholdet, ihvertfald ikke i sidste trup. Jeunusse Esch er sjældnet med i Europa, og de gange de har været med har de tabt alle udekampene. De sluttede sidste sæson som nr. 2 i den bedste række i Luxembourg.

I første kamp i torsdags var det stortset kun et hold på banen. Guimaraes havde klart flest skud og statistikken endte 22-3 i portuguisernes favør.  Det var ret vildt at Guimaraes måtte vente til 94 min med at score, men sådan er det engang imellem. 

Nu er Guimaraes på deres stærke hjemmebane, og jeg forventer en klar sejr til dem hvor Jeunusse Esch ikke kommer frem til noget som helst. I stedet for at gå med handicap har jeg valgt en anden model.

På Danske Spil kan man under mål spille varianten over 1,5 mål + begge scorer nej til odds 1,77, denne anbefaler jeg 5 units på. Kender jeg Danske Spil ret lukker de dette spil inden for 10 minutter så man kan evt spille over 2,5 mål + begge scorer nej til odds 2,55 hos Bet365, den har Danske dog 2,80 på så længe det varer. :) 

Husk og følg mig under min profil på Tipperen.dk og på Twitter så du får besked når der udsendes spil. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 31/07-2019, 20:25
Opdateret 01/08-2019, 22:52