Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 01/08-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Apollon - Shamrock
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Apollon vinder til 0
Units: 4
Odds: 1.97
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: TABT

Apollon er et klart bedre hold end Shamrock, og var da også bedst i første opgør, dog ikke overlegne.  Hold fra Cypern er virkelig stærke på hjemmebane, og jeg forventer at Apollon kommer til at sidde på flæsket! Apollon er pressede da de ufortjent tabte 1-2 ude, men det er ikke mere svært end at de "bare" skal vinde 1-0 så er de videre.

Apollon havde ikke nogle problemer i sidste runde da de vandt 2-0 ude og 4-0 hjemme over Kauno Zalgiris fra Litauen. Især i hjemmekampen var Apollon meget stærke, ihvertfald stærkere end de var ude hvorKauno trods alt var lidt med. Apollon blev sidste sæson nr. 3 i den cypriotiske liga, men var trods alt 12 point efter Apoel. 

De cypriotiske hold er altid giftige at møde på hjemmebane hvor de har en god opbakning og generelt bare er gode. Bare spørg de danske hold der har været en tur på Cypern at spille. Sidste sæson røg Apollon i gruppespillet i EL, her tabte de 2-3 ude imod Basel, men vupti, de vandt så 1-0 hjemme og så var Apollon i gruppespillet i EL, og her leverede de flotte resultater i en meget svær pulje med Lazio, Frankfurt og Marseille. Apollon var tæt på at gå videre med 7 point! Undervejs slog Apollon Lazio 2-0, spillede 2-2 hjemme imod Marseille, og overraskedne vandt de det omvendte møde i Frankrig.

Shamrock var i flere år det bedste hold i Irland, men de er belevet overhalet af Dundalk og Cork de seneste år. Shamrock sluttede sidste år som nr. 3, og i den igangværende sæson ligger de nr. 2, men 7 point efter det bedste hold Dundalk. Historisk set har Shamrock spillet ok i Europa, men de er altså ikke verdenstjerner. I sidste runde slog Shamrock ret overraskende norske Brann ud. De spillede 2-2 i Norge og i Irland vandt Shamrock 2-1.

Apollon er klart bedre hjemme end ude, de har masser af erfaring fra EL, og så var de lidt uheldige i første kamp. Det kræver bare en 1-0 sejr til Apollon, og de skal helst ikke lukke nogle mål ind, for så skal til at score flere mål. Jeg forventer derfor at Apollon kører en kontrolleret offensiv hvor de presser på indtil de scorer, men samtidigt passer meget på at irerne ikke scorer. 

Nordicbet/Betsafe har 1.97 på at Apollon vinder til 0 og dette satser jeg 4 units på. Unibet og Co. har 1,95 og Bet365 har 1,90.

Husk og følg mig på tipperen.dk under min profil, og på Twitter så du får de bedste spil når jeg smider op! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..
 

Tippet 31/07-2019, 21:21
Opdateret 01/08-2019, 21:12