Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 01/08-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Double - Spil
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Partizan holder målet rent + Wolverhamton holder målet rent
Units: 6
Odds: 2.04
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 118%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Der er flere gode kampe i aften, men der er også flere kampe hvor klasseforskellen ganske enkelt er stor. Jeg har allerede analyse på flere af kampene, men jeg har lige bikset en double sammen som jeg synes giver både værdi og er ganske fornuftig. 

Der er 2 kampe i aften hvor jeg forestiller mig der er enorm klasseforskel, det var der ihvertfald i det første opgør.

Den ene kamp er Partizan-Connahs Quah. Partizan var på en svær bane klart bedst, og Connahs Quay gjorde alt for der ikke skulle spilles nogle former for fodbold ved at tage sig god tid på alt lige fra målspark til indkast, til at diskuterer med dommere og medspillere hver eneste gang der var mulighed for det.  Connahs Quay havde NUL skud mod mål, og jeg forestiller mig heller ikke de kommer til noget som helst på Partizans stærke hjemmebane.  Derfor er jeg ret "sikker på at Partizan igen holder målet rent, og denne gang smasker amatørerne fra Wales.

Den anden kamp er Wolverhampton som er på udebane imod Crusaders fra Nordirland. Ligesom i Partizan-kampen havde Wolves modstandere ikke et skud på mål og var knap over midten. Nok er Wolves ude men de er bare flere klasser over deres amatør-modstandere.  Der er et stykke tid til at Premier League starter så der er ikke nogen grund til at Wolves skal stille med et slagkraftigt hold. Wolves har spillet 2 træningskampe op til disse møder med Crusaders, her har de slået Newcastle 4-0 og spillet 0-0 imod yderst offensive Manchester City.

Jeg tror som sagt ikke nogle af de 2 dårlige hold scorer og har derfor lavet en double.

Partizan holder målet rent til odds 1,36 og 1,50 på Wolverhampton holder målet rent til odds 1,50. Kombinerer du disse 2 kampe på Bet365 får du odds 2,04. Jeg satser 6 units! Er du fræk kan du evt lave et 3/4 system med disse 2 kampe og så smide Astana og Frankfurt ikke lukker mål ind herpå. :)

Husk og følg mig under min profil på tipperen.dk og på Twitter så du får besked når jeg ligger nye spil op.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 01/08-2019, 13:08
Opdateret 01/08-2019, 22:45