Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 13/08-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: TGB - HB Køge
Liga: Dansk Pokal
Udfald: HB Køge holder målet rent
Units: 4
Odds: 2.10
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 111%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Det danske pokal var glimrende at spille på i sidte uge og her var der kæmpe forskel på holdene fra de lavere rangerede rækker og de højere. Enkelte af de små hold fik scoret, og andre var ikke i nærheden af det. HB Køge skal møde TGB i aften, og her er Køge massive favoritter. Jeg tror engenlig på en solid sejr til Køge, men hopper i stedet for på TGB ikke får scoret til fremragende odds 2,10.

HB Køge er vel et af de bedre hold i Nordicbetligaen og er klasser over dagens modstander fra Lolland Falster serien. Køge har til dagens kamp valgt at at stille med flere unge  talentfulde spillere, men der er stadig flere fine spillere med fra førsteholdet, og denne blanding skal nok give store problemer for TBG. Især tilstædeværelsen af Bogza i forsvaret gør jeg tror på at TGB kan få svært ved at score. Selvfølgelig kan han ikke alene mand klare dette, men han er et monster. Generelt er Køge et hold der altid har godt styr på deres bagerste kæde, og selvom der er flere ændringer i denne kamp så skal de kunne hold et noget svagere mandskab fra at score.

TGB spiller til dagligt i Lolland Falster Serien, efter de sidste år rykkede op fra serie 1. Det er ikke hver dag jeg kommer på disse kanter, men med lidt snageri i krogene skulle denne serie ikke være speciel stærk. TGB er langt fra et af de bedste hold og sluttede i foråret i bunden og var derfor ude i nedrykningsspil. Holdet er meget ungt.

Jeg spillede faktisk selv lidt på at begge hold ikke ville score igår til odds 1,75 som jeg synes var et fint odds. På et tidspunkt var oddset nede i 1,50, så steg det lidt, og faldte. Nu får man 2,10 på TGB ikke scorer og dette synes jeg er et flot odds for forskellen bør være stor. Køge regner man med laver ihvertfald en 5-6 mål.

Du kan spille på begge hold ikke scorer til odds 2,05 hos Bet365, men jeg er grådig og tager at Køge holder målet rent til odds 2,10 også hos Bet365. Et ok fint Køge hold mod en masse unge og urutinerede spillere fra TGB. Jeg nøjes med at satse 4 units dog, for det er pokal.

Husk og følg mig under min profil her på tipperen.dk og på twitter så du får besked når jeg udsender spil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 13/08-2019, 14:28
Opdateret 13/08-2019, 23:08