Eksperten: Kuerten77
Dato: Mandag d. 26/08-2019, 17:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Novak Djokovic - Turneringsspil
Liga: US OPEN
Udfald: Vinder af US Open: Novak Djokovic
Units: 4
Odds: 2.20
Chancevurdering: 50%
Spilbar ned til: 2.00
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.ly/1rZblKO
Resultat: TABT

Bet365 og Betfair Exchange ligger også med værdi.

Jeg vil nedfælde argumenterne, hvorfor Djokovic er 50/50 mod resten af feltet, når årets sidste Grand Slam begynder i New York om et par ugers tid: 

-    Ingen af den såkaldt "next gen" gruppe med diverse unge stjernefrø har kunnet gøre noget som helst ved Djokovic i Grand Slams. Nuvel, de har slået ham i ATP turneringer, men i Grand Slam sammenhæng er han indtil nu urørlig i forhold til den unge garde. 

-    Hans ene store konkurrent Roger Federer har han om muligt fået et endnu større mentalt overtag på efter Wimbledon sejren, hvor Djokovic reddede to matchbolde. Det bliver endnu sværere for Federer i New York, hvor Djokovic i de senere år har en markant bedre historik ift. schweizeren. Djokovic har vundet de sidste fem kampe mod Federer, og vi skal syv år tilbage for at finde seneste Federer sejr over Djokovic i Grand Slam sammenhæng. Og 10 år yderligere tilbage for at finde sidste Federer sejr over Djokovic på hard court i en af de fire store årlige turneringer. 

- Nadal er den anden trussel, men Djokovic er ham fuldstændig overlegen på hard court. Han er 8-2 mod Nadal i de sidste 10 opgør på hard court. Han blæste Nadal af banen i finalen ved Australian Open, hvor det var helt absurd, så dominerende Djokovic var i den kamp.

Jeg har svært ved at finde nogle, der kan slå Djokovic i New York, hvis serberen kommer på 100%. Det skal være ekstrem varme og generelt forholdene, der skal drille ham. 

Der er dog to spillere, jeg gerne ser, at han undgår i hans lodtrækning; Kyrgios, der har slået ham før og absolut ikke intimideres af at møde verdens nummer 1 på den store scene, og spanske Agut, der før har drillet ham på hard court. 

Men alt i alt har vi 50% på, at det bliver serbisk succes på Manhatten om 14 dages tid. 

Tippet 14/08-2019, 10:19
Opdateret 02/09-2019, 17:13