Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 15/08-2019, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Wolverhampton - Pyunik
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: Under 11 hjørnespark, under 5 mål og under 5 kort
Units: 4
Odds: 3.50
Chancevurdering: 32%
Spilbar ned til: 3.13
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Bemærk spillet er byg-selv-væddemål.

På Unibet og co. får du 3,60 på denne model.

Den står på eksamen for mit vedkommende i morgen, så der kommer ikke så meget EL i denne uge. Dog har jeg prøvet at finde noget lækkert, men jeg synes at 2. runde kampene har været lidt tricky i de seneste runder, så derfor skærer jeg lidt ned på mange spil af denne grund. Flere af kampene er så godt som afgjort, og derfor har jeg prøvet at lave lidt gøjl i en af kampen.

Wolverhampton vandt 4-0 ude over Pyunik i sidste uge, og er stensikkert videre. Den står på Premier League mandag, så man kan sige de har nok dage til at restituerer, men hvorfor risikerer skader. Derfor forventes der at Wolves sparer en hel del af deres bedre spillere til denne kamp. Holdet er stadig fint, men jeg tror ikke de kommer til at gide at gøre ret meget væsen af sig i denne "ligegyldige" kamp.

Pyunik var som forventet overmatchet i sidste uge, men jeg havde nu egentlig regnet med de kunne gøre lidt mere modstand end de gjorde. De fik tæsk, og nu skal de på en stor tur til Englang imod en god modstander. Pyunik ved nok godt hvad klokken er slået, nemlig at de er ude. Jeg tænker Pyunik stiller sig tilbage og ser om de kan få et lidt pænere resultat end i sidste uge. 

Det som er sjov fra sidste uges kamp var at Wolves scorede på de 4 skud de havde på mål, der kom kun 2 kort i kampen, blandt andet fordi Pyunik kun lavede sølle 6 frispark i kampen. Hvad endnu vildere var at der ikke kom et eneste hjørnespark i kampen, det er sjældent man ser kampe med 0 hjørne.

Jeg tror det bliver en ligegyldig og kedelig kamp i aften. Nok vinder Wolves med et par stykker, men det skal jeg ikke rode med. Jeg har set flere steder at folk anbefaler under i kort hvilket er et spil jeg finder interessant, men odds er vidst ved at være spillet ned. 

Derfor prøver jeg en sjov kombi som kan laves på Bet365 under byg-væddemål. Her tager jeg under 11 hjørnespark, under 5 mål i kampen for begge hold, og under 5 kort hvilket giver odds 3,50. Dette satser jeg 4 units på for jeg synes sgu det virker spændende. Er du fræk kan du tage under 3 kort, under 4 mål af Wolves, og under 10 hjørnespark til odds 10. :)

Husk og følg mig under min profil her på tipperen.dk og på Twitter så du får bedsked når jeg udsender spil!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 15/08-2019, 14:02
Opdateret 15/08-2019, 22:54