Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 29/08-2019, 19:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: PAOK - Slovan Bratislava
Liga: Europa League Kvalifikation
Udfald: PAOK -1,-1,5 asian
Units: 5
Odds: 0.50
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 31%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: VUNDET

Oddset er rettet til 0.50 og vundet da spillet er ½ tabt.

PAOK vandt sidste sæson overraskende det græske mesterskab, og det har derfor været dem der har skulle forsvare de græske farver i Champions League. Dog sammen med Olympiakos. Desværre for PAOK trak de Ajax i sidste runde, og selvom PAOK gjorde god modstand var Ajax altså for stærke. Nu skal PAOK forhåbentlig spille Europa League, men det kræver de kommer forbi Slovan Bratislava.  I første opgør var grækerne bedst, men på et mål dybt inde i overtiden fik slovakkerne scoret og de slap afsted med en 1-0 sejr. PAOK er rigtig stærke på hjemmebane, og jeg forventer de klarer sagerne i denne hjemmekamp,

Græske hold er ofte skrald på udebane, men når de kommer hjem i trygge omgivelser er de ofte stærke. PAOK har en vild hjemmebane og tilskuerne skal helt sikkert nok få sat gang i den. PAOKs hold er en blandet landhandel med mange forskellige nationaliteter men holdet er kompakt og stærkt. 

Sidste sæson blev PAOK som skrevet tidligere mestre i Grækenland og dette var ganske overraskende, for på papiret er Olympiakos et stærkere hold, men det lykkedes for PAOK at holde dem bag sig og endte med et forspring på 5 point. Sidste sæson var PAOK med i gruppespillet, men det gik ikke særlig godt. De var ellers i en ret "nem" pulje, men de fik kun 3 point i 6 kampe. 

PAOK var uheldige med at trække Ajax i CL-kvalen men var godt med. De førte hjemme, men måtte nøjes med 2-2 og ude var Ajax for stærke,  de vandt 3-2 i Holland. 

Slovan er slovakiske mestre, og de røg røg højst overraskende ud til Sutjeska fra Montenegro i CL. De er derfor også havnet i EL-kvalen. Slovakisk fodbold er bestemt ikke ringe, men der er altså forskel på de to ligaer. Slovan har vundet de fleste kampe efter de er kommet over i EL-kvalen, men modstanden har til gengæld også været ringe og det har været smalle sejre til slovakkerne,

I første kamp var Slovan egentlig godt med, men PAOK var dog bedst. Det lignede længe en 0-0, men i overtiden fik slovakkerne scoret og endte med at vinde. Nu skal Slovan på en hamrende svær udekamp i Grækenland, og det bliver hedt for Slovan.

Jeg har været i tvivl om jeg skulle tage PAOK vinder til 0 eller med asian handicap, men har valgt at gå med det sidste. 

Jeg satser 5 units på PAOK -1,-1,5 asian til odds 1,83 hos Bethard og forventer de sætter det hele på plads i denne hjemmekamp.

Husk og følg mig på Twitter, og under min profil på Tipperen så du får besked når jeg udsender spil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 27/08-2019, 08:20
Opdateret 29/08-2019, 22:36