Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 03/09-2019, 17:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Bosnien Kvinder - Malta Kvinder
Liga: EM Kvalifikation Kvinder
Udfald: Over 10,5 hjørnespark
Units: 5
Odds: 1.91
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 115%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Der er fuld gang i kvinders EM-kvalifikation og der er blevet delt gedigne lussinger ud til de små hold. De små hold er blevet parret med de store hold og det kan de ikke få noget ud af. Bosnien mødte i fredags elendige Georgien og det blev one-way-traffic. Bosnien vandt 7-1 og målet Georgien fik var første gang de var over midten hvor de fik et frispark som de scorede på i 90. minut. Malta mødte Danmark og de var helt elendige Malta. Danmark kunne have lavet 12 mål hvis ikke de brændte et hav af chancer. Malta var ikke over midten en eneste gang.

Bosnien er ikke de bedste, men er langtfra de dårligste, og det så vi i deres kamp imod Georgien hvor de ved pausen førte 5-0. I anden halvleg slappede de mere af. Georgien scorede på eneste skud de havde som var et frispark. Georgien sejlede rundt. Bosnien er som sagt ikke de allerbedste, men imod alle de her små hold vinder de som regel altid. I deres kamp imod Georgien vandy Bosnien 10-0 i hjørnespark, og de havde knap 30 skud.

Malta hører til røven af 4. division og gud hvor var de ringe imod Danmark. De var væk som i helt væk. Malta kan godt være med imod de øvrige ringe, men når de kommer op imod hold som Bosnien så får de også store problemer. Malta havde ikke en eneste chance imod Danmark, og det tvivler jeg på de får imod Bosnien. Sammenligner vi Danmark og Bosnien er Danmark selvfølgelig klart bedst, men jeg tror ikke de ville vinde stort Danmark.

Malta fik udover lussinger i mål også kæmpe lussinger i hjørnespark. De stod bare inde i målet og høvlede den ud over baglinjen gang på gang imod DK. DK vandt den statistik med hele 21-0!

Bosnien er ikke på niveau med DK, men de er stadig en del bedre end Malta. Står Malta lige så langt tilbage i denne kamp som de gjorde mod DK så får Bosnien en del hjørnespark. Jeg smider 5 units på over 10,5 hjørnespark til odds 1,91 hos 888 Sport. Jeg har taget en skilling på over 13-14-15-16-17 og 18 for lidt håndører skulle det gå helt amok igen. Bet365 har disse linjer.

Husk og følg mig under min profil her på Tipperen.dk og på Twitter så du får besked når jeg udsender spil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 03/09-2019, 12:56
Opdateret 03/09-2019, 18:57