Eksperten: Kuerten77
Dato: Onsdag d. 11/09-2019, 11:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Gian Marco Moroni - Robin Haase
Liga: Challenger Banja Luka
Udfald: Gian Marco Moroni
Units: 1
Odds: 2.68
Chancevurdering: 39%
Spilbar ned til: 2.56
Betvalue: 105%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

Value også hos Bethard

Robin Haase er ude i noget af et formdyk. Han har vundet to kampe siden Wimbledon, og han blev knust af Schwartzman ved US Open. Hollænderen er en humørspiller, og på sine dårlige dage kan han tabe til meget lavt rangerede spillere. 

Moroni et lidt ubeskrevet blad, men ser man nærmere på hans generalieblad, så er der ganske fine meritter inklusiv en flot 1/16 dels ved ATP turneringen i Gstaad tidligere i år. Han er en ung spiller med meget potentiale på grus, hvor han også spiller størstedelen af sine kampe. 

Haase stod over i 1.runde, mens Moroni havde en relativ let sejr i to sæt mod en upåagtet modstander. 

Følgende argumenter for en enkelt unit på dette Challenger spil: 

-    Haase er i spillemæssig krise

-    Hollænderen har ikke spillet på grus siden slutningen af juli, mens Moroni er spillet ind med en sejr i 1.runde

-    Haase kommer direkte fra US Open, hvorfor man kan have sin tvivl ift. hollænderens motivation i denne kamp. Challenger er trods alt et skridt ned for ham. 

-    Moroni er en ung sulten motiveret spiller med en fin progressiv formkurve. Han har bevist, at han kan slå spillere på niveau med Robin Haase. 

Selvom Haase skal være en klasse over, så skal man altid stille spørgsmålstegn ved spillere, der kommer direkte fra Grand Slams og skal over på et nyt underlag i en langt mindre turnering.  Det kan godt i sidste ende akkumulere sig op på 39% i sandsynlighed, hvilket giver et lille værdispil. 

Tippet 10/09-2019, 12:20
Opdateret 11/09-2019, 15:52