Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 11/09-2019, 03:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Puerto Rico - Guatemala
Liga: Concacaf Nations League
Udfald: Guatemala -1,5 asian
Units: 4
Odds: 1.75
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: VUNDET

Bet365 med samme odds.

Det er ikke kun i Europa man spiller landsholds-bold i denne men også i Mellemamerika. Guatemala var frække i sidste uge da de slog elendige Anguilla med 10-0. Nu skal de møde Puerto Rico, og selvom de er på udebane så bør de være en del bedre end hjemmeholdet. 

Guatemala har jeg altid haft en svaghed for. De er ikke høje hvilket selvfølgelig er en ulempe på dødbolde. til gengæld er de hurtige og ret gode teknisk. De kunne godt minde om en slags mini-Mexico. :) Guatemala har i et par år haft karantæne p.g.a korruption, så det gav 2 års karantæne fra alle turneringer. Nu er de med igen.  

Guatemala har spillet enkelte kampe efter de fik lov igen og de har tabt en del af dem, men de har altså også mødt hold som de ikke er på samme niveau med. De har fx tabt 0-3 til Argentina og 0-2 til Ecuador, men har altså også tabt 0-7 til Israel. Forrie kamp Guatemala spillede var ude imod Paraguay der stillede med det hold de skulle spille Copa America med, fint restultat synes jeg. Guatemala var i sidste kamp oppe imod Anguilla, og det var meget nemt. De vandt 10-0 og det kunne have endt meget værre. 

Puerto Rico lyder bedre end de er! De har tabt 11 af deres seneste 12 kampe, og modstanderne har ikke været af Guatemalas kaliber bortset fra Honduras som Puerto Rico mødte i fredags.

Se klip fra Honduras-Puerto Rico her.

https://www.youtube.com/watch?v=eDMRj-IDvn0

Puerto Rico var totalt udspillet imod Honduras og de kunne meget snidt have tabt mere end 0-4. Nu skal man op imod Guatemala spm som spiller meget mere teknisk end Honduras som er nogle store fyre. Jeg tror Guatemala uden de store problemer vinder denne kamp, også med flere mål.

Jeg har egentlig ventet på der kom asian linjer på, men det kostede lidt. Bethard er i 1,75 i dette satser jeg 4 units på. De højere linjer finder jeg også interessante da jeg tror Guatemala kan vinde en stor sejr.

Husk og følg mig under min profil på Tipperen.dk, og på Twitter så du får besked når jeg udsender spil. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

 

Tippet 10/09-2019, 13:22
Opdateret 11/09-2019, 12:17