Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 12/09-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Braga Kvinder - PSG Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: PSG -2,-2,5 asian
Units: 5
Odds: 1.76
Chancevurdering: 64%
Spilbar ned til: 1.56
Betvalue: 113%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: VUNDET

Man fandme da heller aldrig få fri! Der er gode kampe konstant, og nu er kvindernes Champions League startet. Onsdag synes jeg ikke det var noget spændende, men det er der så åbenbart torsdag. Portugisiske Braga som er debutanter i CL skal møde PSG, og her bør der være stor klasseforskel. Jeg forventer en komfortabel franske sejr.

PSG er et af de bedste kvindehold i Verden, og de har da også været i finalen i CL hvor de dog har tabt til Lyon. Jeg plejer at kalde PSG for de evige 2ere, for lige meget hvad de gør, så ender Lyon med at slå dem om det så er efter straffesparkskonkurrence. PSGS hold er fyldt med stjerner, og de har da også et par danskere i Nadia Nadim og Signe Bruun. PSG er startet med lyn og torden i den franske liga hvor de har vundet 7-0 og 6-1 i deres 2 første kampe.  Sidste sæson røg PSG ud til Chelsea efter en overtidsscoring i overtiden. PSG var klart bedst i begge kampe, men på forunderligvis røg de ud. Det skal hævnes i denne sæson, og det kommer til at gå ud over Brage.

Portugisisk kvindebold er ikke ret godt, og det jeg husker da heller ikke at et hold derfra har været med i de sjove kampe her. Braga har aldrig deltaget i CL kvalen før i år, og her vandt de over ringe hold og er nu her. Det bliver en kæmpe mundfuld for Braga og jeg tror de kommer i menneskehænder imod et af de stærkeste kvindehold i Verden.

Jeg tror PSG vinder snildt, men da de af og til kan være klamme så nøjes jeg med -2,-2,5 asian til odds 1,76 hos Mr. Green for 5 units. Er du fræk tager du bare -2,5 til odds 1,98. De højere linjer er bestemt også en skilling værd.

Husk og følg mig under min profil på Tipperen.dk, og på Twitter så du får besked når jeg udsender spil!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 12/09-2019, 01:55
Opdateret 12/09-2019, 22:43