Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 17/09-2019, 19:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Inter - Slavia Prag
Liga: Champions League
Udfald: Inter -1 asian
Units: 4
Odds: 1.97
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

Champions League er tilbage, og der er flere lækre kampe på programmet. Allerede kl. 19.00 spilles de første par kampe, og her synes jeg det ligner 2 hjemmesejre, men jeg vil koncentrerer mig om kampen imellem Inter og Slavia Prag.

Inter har flagret noget op og ned de seneste sæsoner, men holdet virker denne sæson til at have lavet flere gode indkøb, og med Conte som ny træner er udsigterne umiddelbart gode.

Inter har som det eneste mandskab i Serie A max point efter 3 runder, og nok har sejrene ikke alle være været kønne, men de er kommet i hus, noget som Inter før har døjet med. Den defensive organisation virker helt i top, og Slavia Prag bør få svært ved at få scoret imod de stærke italienere og dette kunne bestemt også være et spil.

Slavia Prag er stærke, og overraskede sidste sæson i Europa League ved at komme et godt stykke. I den hjemlige liga er de klart de bedste, men på trods af dette er holdet ikke helt i samme forfatning som sidste sæson. Der er røget nogle spillere, og især tabet af midtbanespilleren Kral som er blevet solgt til Spartak Moskva kan blive vitalt. Umiddelbart vil jeg vurderer Slavia Prag til ca. at være på niveau med FCK, måske en knivspids over.

Inter er favoritter, og skal de i denne svære pulje som også indeholder Barcelona og Dortmund gøre sig forhåbninger om videre avancement SKAL de kunne slå et hold som Slavia Prag.

Jeg undrer mig meget over at Inter giver omkring de 1,57 til at vinde og synes dette er et fremragende odds, men jeg gambler lidt, og tager et højere handicap.

Jeg smider 4 units efter Inter til odds 1,97 hos Bethard som

har markedets højeste odds.

Husk og følg mig under min profil her på tipperen.dk og

på Twitter så du får mail når jeg sender spil ud.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 17/09-2019, 14:07
Opdateret 17/09-2019, 20:57