Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 17/09-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Dortmund - Barcelona
Liga: Champions League
Udfald: Over 3,3,5 mål asian
Units: 3
Odds: 1.94
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 107%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Dortmund og Barcelona skal mødes i aften og det er egentligt svært at vælge imellem den kamp, og så Napoli-Liverpool, jeg går med førstnævnte! Til fælles for begge kampe er dog jeg tror på goalshow da alle 4 hold har stærke offensiver.

Dortmund har en fantastisk hjemmebane, opbakningen er enorm, og her kan Dortmund slå alle hold i hele verden. Dortmund har oprustet kragtigt til denne sæson og spillet har været fint bortset fra fadæsen hvor de tabte 1-3 til oprykkerne fra Union Berlin.

Jeg tror rent faktisk at Dortmund har gode chancer for at vinde denne kamp for Barcelona virker lidt ramte, også selvom de har vundet et par flotte sejre over fx Betis og Valencia.

Barcelona har døjet med skader til offensiven. Især manglerne af Suarez og Messi har kunne mærkes i nogle af kampene. På hjemmebane er Barcelona blevet båret frem og andre har taget over, men så snart den har stået på udebane har problemerne været store.

Suarez er tilbage, men der er tvivl om Messi spiller, men jeg har en fornemmelse af han ikke gør og så tror jeg endnu engang det kan blive svært for Barcelona at vinde.

Jeg tør dog ikke spille på Dortmund sejr, men tager i stedet for goalshow. Dortmund bør score hjemme, og kan endda snildt score flere gange. Barcelona scorer for det meste, fordelen vil være Messi er der, men de bør også score en gang eller tre uden ham.

Jeg satser 3 units på over -3,-3,5 mål asian til odds 1,94 hos Bet365.

Husk og følg mig under min profil her på Tipperen.dk og på Twitter så du får besked når jeg udsender spil!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 17/09-2019, 18:10
Opdateret 18/09-2019, 06:25