Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 26/09-2019, 20:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Glasgow City Kvinder - Chertanova Kvinder
Liga: Champions League Kvinder
Udfald: Chernatova +2,5,3 asian
Units: 4
Odds: 1.82
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 109%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

Skotske Glasgow kvinder tager imod russiske Chertanovo i kvinders Champions League. Skotterne var bedst i første opgør, men så meget bedre var de nu heller ikke. Der er nu returopgør i Skotland og her er Glasgow City selvfølgelig favoritter, men jeg synes de er blevet det lidt for meget. Jeg går ihvertfald Chertanovo-vejen.

Skotsk kvindebold er ikke specielt godt, det er vel ca. på niveau med de danske hold. Fx røg Hibernian ud med et brag til tjekkiske Slavia Prag igår. Glasgow City er sammen med Hibernian de 2 klart bedste hold i Skotland, og sidste sæson blev Glasgow City mestre tæt forfulgt af Hibernian. I denne sæson er Glasgow City overlegne og har vundet 15 af 15 kampe. Der er dog stor forskel på at være i en svag liga og så møde de bedre hold fra andre lande. 

De rusiskke hold er okay, og normalt ville de slå et skotsk hold, ihvertfald de bedste russiske, her hører Chertanova dog ikke til, men de sagtens kunne hold Glasgow City fra at tryne dem. Chertanova er dog i ringe form i den russiske liga hvor de har tabt en del kampe. Ligaen her er tæt og der er flere nogenlunde hold. Chertanovo blev sidste sæson nr. 2 i den russike kvindeliga. 

I første kamp var Glasgow City bedst, dog ikke helt overlegne. Stats hed 9-3 i skud og 6-1 i hjørnespark. Okay stats for skotterne, men det er før set vildere. 

Skotterne har et fint resultat med fra Rusland og har ikke nogen grund til at angribe hovedløst, og derfor forventer jeg et kampbillede hvor skotterne kører stille og roligt på og russerne passer lidt på. Begynder Chertanovo at angribe så kan det gå galt for dem. Deres chance er at holde Glasgow City fra at score så længe så muligt. 

Kampen kan minde om Fortuna Hjørring som førte 1-0 fra 1. kampe, og så kørte de en stille og rolig 2-0 sejr hjem igår.

Jeg tror og håber på at Chernatovo kan holde Glasgow City fra en stor sejr og satser derfor 4 units på Chernatovo +2,5,3 mål asian til odds 1,82 hos Bethard/Youbet. Du kan tage +2,5 til odds 2,15 hos Bet365 også, men den er self lidt mere risky, men odds på denne burde være noget mindre.

Husk og følg mig under min profil her på Tipperen.dk og på Twitter så du får besked når jeg poster spil! :D

Held og lykke  til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 26/09-2019, 16:26
Opdateret 26/09-2019, 22:48