Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 29/09-2019, 14:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: PSG Kvinder - Bordeaux Kvinder
Liga: Feminine Divison
Udfald: PSG -1,5 asian
Units: 4
Odds: 1.83
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Da jeg allerede har et prospil på denne kamp havde jeg skrevet jeg ikke skulle nyde noget af at spille handicap-spil på denne kamp, men da linjen er så lav som den er og PSG indbyrdes altid slå Bordeaux med flere mål skal denne prøves.

PSG er velnok det 2. bedste kvindehold i verden pt, lige en halv klasse under deres store konkurrenter fra Lyon. PSG har som sædvanlig max point og det plejer næsten altid at være sådan indtil de møder Lyon som så ender med at vinde mesterskabet. Bordeaux er også startet med max point efter 3 kampe så dem kan PSG bestemt få deres problemer med, dog plejer PSG at slå Bordeaux. 

PSG er møg-stærke men de har af og til nogle svipsere hvor de døjer med at score mål, fx som i torsdags imod ringe Braga, et hold som PSG er 2-3 klasser over. PSG kan få problemer imod Bordeaux, men indbyrdes har de en god historik. I de sidste indbyrdes kampe har PSG vundet de 4 kampe med mindst 2 mål. Senest slog de Bordeaux med 6-2 hjemme.

PSG er ofte et hold der presser på selvom de scorer nogle mål, så selvom de får hul på bylden så er det attack attack.

Bordeaux slog senest Montpellier som er et af de bedre hold i den franske kvindeliga så måske skal man regne med Bordeaux ligger oppe i den gode ende af ligaen. PSG er dog et langt bedre hold og burde vinde denne kamp med nogle mål.

Jeg havde faktis troet at linjen hed mindst -2,5 asian og er derfor overrasket over at PSG kun skal vinde med 2 mål. jeg satser derfor 4 units på PSG -1,5 asian til odds 1,88 hos Bet365.

Husk og følg mig under min profil her på Tipperen.dk og på Twitter så du får besked når jeg sender nye spil ud.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

 

Tippet 29/09-2019, 13:02
Opdateret 29/09-2019, 17:13