Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 01/10-2019, 18:55
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Real Madrid - Club Brugge
Liga: Champions League
Udfald: Real Madrid -1,-1,5 asian
Units: 5
Odds: 1.74
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 113%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: TABT

Unibet og Co også med fine odds.

Det er endelig blevet tid til Champions League igen, og jeg synes der er flere interessante opgør på programmet. Det har bestemt ikke været en dans på roser for Real Madrid det sidste års tid, hvis ikke mere. Især tabet af Ronaldo har haft en eller anden effekt på Real Madrid. Real Madrid tabte 0-3 i første runde ude imod PSG, og den plet skal vaskes væk. Det er den allerede delvis blevet da spillet i La Liga er blevet bedre og de nu ligger nr. 1. Club Brugge er da et ganske fint hold nok lidt bedre en FCK. Nok er Club Brugge bedre nu, men at de ligefrem skal tage til Spanien og drille Real Madrid tvivler jeg på. Jeg er med på Real Madrids spil ikke har været optimalt, men at linjen kun hedder -1,-1,5 hjemme imod Club Brugge tager jeg glædeligt!

Jeg har egentlig skrevet det meste i ovenstående, men kan da godt fylde noget mere på.

Real Madrid er der altid store forventninger til, og skal de have problemer imod Club Brugge er det ved at være skidt. Linjen på -1,-1,5 synes jeg godt nok er lavt for Real Madrids spil siden nederlaget til PSG har været fint. Går man en sæson eller 2 tilbage havde linjen vel heddet -2,5 i sådan en kamp her. 

Sidste sæson var Real Madrid skidt på hjemmebane i den turnering de har vundet flere gange i træk, og det er helt sikkert ikke noget der begejstrer hjemmeholdets fans som altid forventer solide sejre. Det blev kun 2-1 over Plzen, og så tabte man 0-3 til CSKA i de sidste par kampe i gruppespillet. Runden efter tabte Real Madrid 1-4 til Ajax. Derfor må der være god grund til forventning bland fansene.

Club Brugge er et ganske solidt hold og har mange gode resultater i den hjemlige liga, men der er forskel på at spille imod Eupen og spille i Europa imod hold som har langt bedre spillere. I første kamp måtte Club Brugge nøjes med 0-0 hjemme imod Galatasaray. Belgierne var favoritter, men kampen var helt lige. 

I sidste sæsons CL flub Brugge skrabet 6 point sammen hvilket rakte til en 3. plads i gruppen.

Der er ikke mange hold der får meget med hjem fra Bernabeu ivhertfald ikke under normale omstændigheder, og det tror jeg heller ikke Club Brugge får i aften. Real Madrid er en klasse over belgierne, og de har brug for en solid sejr efter det grimme nederlag til PSG i første runde. 

Jeg synes godt nok det er lækkert man kan få Real Madrid -1,-1,5 asian til odds 1,74 hos Bethard, og dette satser jeg gladeligt 5 units på.

Husk og følg mig på Twitter og her på Tipperen under min profil så du får besked når jeg udsender spil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 01/10-2019, 11:28
Opdateret 01/10-2019, 22:02