Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 13/10-2019, 02:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Anguilla - Guatemala
Liga: Concacaf Nations League
Udfald: Under 9,5 mål
Units: 6
Odds: 1.90
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 120%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Nedenstående skrev jeg da jeg havde analyse på at Guatemala lavede over 6,5 mål  men her var de på hjemmebane, og det er altså noget helt andet når man skal på udebane på disse kanter. Der er ikke nogen tvivl om at Guatemala er med længder det bedste hold, men de kan nemt rende ind i en pløjemark hvor de ikke kan spille deres tekniske fodbold.  Jeg havde glædet mig til der kom odds på kampen, og havde håbet de lavede en brøler på et lavt Guatemala handicap, men brøleren var den anden vej! De tror simpelthen på der kommer 10 mål i kampen! Det er en helt syg linje. Det er ikke ret tit Guatemala har lavet 10 mål  og da slet ikke ude. Jeg forventer ihvertfald ikke Anguilla scorer.

Guatemala spiller allerede igen tirsdag hvor de får en del mere modstand ude imod Barbados.

Jeg satser 6 units på under 9,5 mål, til odds 1,90 hos Bet365og håber banen er elendig, og Guatemala slapper af!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Læs min analyse på omvendte opgør her nedenunder:

Det er ikke kun i Europa man spiller landsholds-bold i denne men også i Mellemamerika. Jeg spærrede øjenene op da jeg så de havde odds på kampen imellem Guatemala og Anguilla. Der er kæmpe stor klasseforskel og jeg forventer en kæmpestor sejr til de små hurtige og teknisk gode Guatemala. Anguilla så jeg for et par måneder siden og A i Angulilla står også for Amatør. Klasseforskel.

Guatemala har jeg altid haft en svaghed for. De er ikke høje hvilket selvfølgelig er en ulempe på dødbolde. til gengæld er de hurtige og ret gode teknisk. De kunne godt minde om en slags mini-Mexico. :) Guatemala har i et par år haft karantæne p.g.a korruption, så det gav 2 års karantæne fra alle turneringer. Nu er de med igen.  

Guatemala har spillet enkelte kampe efter de fik lov igen og de har tabt en del af dem, men de har altså også mødt hold som de ikke er på samme niveau med. De har fx tabt 0-3 til Argentina og 0-2 til Ecuador, men har altså også tabt 0-7 til Israel. Sidst Guatemala spillede var ude imod Paraguay der stillede med det hold de skulle spille Copa America med, fint restultat synes jeg.

Anguilla er en flok knoldsparkere der for det meste taber nemt.  De er virkelige dårlige og hvor Guatemala har deres egen udemærkede liga så er Anguilla i denne sammenhæng store amatører. Sidst de spillede tabte de 0-3 hjemme til De Amerikanske Jomfruøer hvilket er ubehageligt ringe.

Se det her klip hvor Anguilla for et bette år siden tabte 0-5 hjemme til French Guyana og så på en pløjemark! 

https://www.youtube.com/watch?v=5wxvaf7L3x0

Og denne imod ude imod Nicaragua hvor de tabte 0-6 i oktober.

https://www.youtube.com/watch?v=9lzMFg5NqCs

Guatemala er sat til at skulle vinde med 7 mål for vi får et fornuftigt odds. Hos Bet365 som er de enste der har odds satser jeg 5 units på Guatemala scorer over 6,5 mål til odds 2. Det kan ikke betale sig at spille dem med 7 hvis nu Anguilla skulle få et heldigt mål. Jeg har også smidt på linjerne over for jeg tror det kan blive meget grimt. Måske! Grunden til jeg holder den på 5 units er at 7 mål trods alt er en skefuld! Der kan komme asian senere og vil tro den kommer til at ligge på -6 asian.

Husk og følg mig under min profil på Tipperen.dk, og på Twitter så du får besked når jeg udsender spil. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 12/10-2019, 23:54
Opdateret 13/10-2019, 06:13