Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 20/10-2019, 14:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Dijon Kvinder - Lyon Kvinder
Liga: Feminine Divison
Udfald: Lyon -4,-4,5 asian
Units: 6
Odds: 1.75
Chancevurdering: 68%
Spilbar ned til: 1.47
Betvalue: 119%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Jeg havde i onsdags fornøjselsen af at overvære Lyon med egne øjne. De mødte Fortuna Hjørring i kvindernes Champions League, og her var enorm klasseforskel. Fortuna Hjørring spillerne var små piger imod voksne kvinder, og det danske hold have ikke en chance imod de firedobbelte Champions League vindere fra Lyon. Nu skal Lyon spille i den hjemlige liga, og her møder de det absolutte bundhold Dijon, som har fået en skrækkelig start på sæsonen. Det er blevet til 1 sølle point i 5 kampe, og en målscorer på 2-17. Altså et gennemsnit på 3.40 mål lukket ind, og nu skal de møde verdens bedste hold.

Yes, Lyon er klart verdens bedste hold, holdet er fyldt med landsholdsspillere, og selv deres reserver er langt bedre end mange af de modstandere de skal møde. De øvrige hold i rækken spillede igår, og PSG som er Lyons eneste reelle modstandere vandt sikkert, og nu er Lyon nr. 2 dog med en kamp mindre og 3 mål ringere. Det er meget normalt de 2 hold vinder alle kampene, og så plejer Lyon at nappe en eller begge indbyrdes kampe, og bom så er de mestre. Målscoren kan ende med at være vigtig, så derfor skal Lyon gerne være bedst her, for Lyon og PSG har det faktisk med at spille uafgjort i ny og næ. Lyon spillede CL onsdag hvor de spillede danske Fortuna Hjørring ud af banen, og 4-0 sejren lyver meget, den kunne sagtens have været med dobbelt cifre.

Dijon ligger sidst med 1 point, i den franske kvindeliga, dog skal de med at de faktisk har mødt allle de bedste hold, undtagen Lyon som de så skal møde i dag. Her får Dijon heller ikke nogle point, og de skal være glade hvis de slipper billigt fra det. Dijon har tabt 0-4 til PSG og 0-6 til Montpellier og de 2 hold er nr. 2 og 3 i styrkeforhold i Frankrig. Nu kommer Lyon, det kan blive grimt. 

De 2 hold har mødtes 3 gange før, og her har Lyon vundet 5-0, 6-0 og senest i april 4-0. 

Jeg havde regnet med en højere linje, faktisk omkring -5,5, men Bet365 er startet ud i -4,-4,5 og dette satser jeg gladeligt 6 units på. Prøv lige en lille håndøre på over 14 hjørnespark til odds 5,5, det kunne meget nemt blive rent bombardement, og Lyon har i deres 2 seneste kampe fået 16, og 16 hj.

Husk og følg mig på Twitter og her på Tipperen.dk under min profil, så du får besked når jeg sender spil ud! :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 20/10-2019, 12:52
Opdateret 20/10-2019, 21:02