Eksperten: CDbjerg
Dato: Søndag d. 03/11-2019, 14:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: PSG Kvinder - Guingamp Kvinder
Liga: Feminine Divison
Udfald: Over 9 hjørnespark asian
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Kort analyse da jeg snart rejser til San Francisco i de næste 10 dage! Denne kamp er imellem PSG og Guingamp i den bedste franske kvindelige, og forskellen er stor på de 2 hold. PSG fører "overraskende" rækken da Lyon klokkede i det for et par uger siden. Derfor er det vigtigt for PSG at vinde alle deres kampe for de får problemer i de indbyrdes kampe mod Lyon, Guingamp er ikke de ringeste, men de skal nok ikke forvente at få meget med hjem fra denne kamp. Det bør blive ren powerplay og jeg forventer en del afslutninger til PSG som kan give en del hjørnespark.

PSG er velnok det 2. bedste kvindehold i verden pt. De har i mange år kæmpet en hård kamp imod Lyon, men hver eneste år render Lyon med mesterskabet. Det kan der måske laves om på i år, for PSG har pt. et forspring på et par point, hvis de altså vinder denne kamp. Der er begyndt at komme et mønster med hjørnespark i både PSG og Lyons kampe. Forskellen er ganske enkelt så stor at det rene powerplay ofter giver en del hjørnespark til de store favoritter. 

Guingamp er et mellemhold, og med lidt held kan de drille PSG lidt i dag, og holde dem fra at score. Det kræver ihvertfald en stærk defensiv og her kan der så komme en del hjørnespark. 

Faktisk har de seneste 3 opgør været ret tætte og PSG har haft problemer med at score imod Guingamp, det kan ske igen i dag.

Bet365 har 1,90 på over 9 hjørnespark asian og dette satser jeg 4 units på. Der smides også en dollar eller 2 på over 14 til odds 13.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 03/11-2019, 13:22
Opdateret 03/11-2019, 21:37