Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 14/12-2019, 11:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Japan - Hong Kong
Liga: En eller anden lorte turnering
Udfald: Over 10 hjørnespark asian
Units: 4
Odds: 2.00
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Turneringen hedder EAFF E-1 og findes East Asian Championship.

Der spilles i disse dage en bette hygge turnering i Sydkorea. Sidstnævnte, Hong Kong, Japan og Kina deltager. Begge hold har spillet en kamp og det er alle mod alle. Japan stiller med C-hold i denne turnering så der er ikke mange spillere man kender. Dog bør de stadig være bedre en Hong Kong der dog stiller med noget nær bedste hold som det eneste i denne turnering. 

Japan er stiller med ungt og urutineret landshold i denne EAFF E-1 turnering som spilles i Spydkorea. Alligevel vandt Japan over Kina som som heller ikke stiller med deres bedste. Kampen var tæt, men japsermix endte med at hive en 2-1 sejr i hus. Nu skal de op imod Hong Kong, og her kan Japan få problemer med at nedbryde Hong Kongmix.

Hong Kong er ikke så ringe som man skulle tro, og prøver da også at tage denne turnering seriøst, men de er alligevel noget efter de største fodboldnationer. Hong Kong mødte i første kamp værterne fra Spydkorea, og selv om Hong Kongmix forsvarede fint endte de med at tabe 0-2. De tabte dog også hjørnesparksstatisikken med med 0-16 og dette finder jeg spændende. 

Jeg tror på et muligt scenarie ala Sydkorea-kampen hvor Japan presser hårdt, og Hong Kong står langt tilbage og modtager. Det vil selvfølgelig være et minus hvis Japan scorer hurtigt, men jeg håber på Hong Chong kan holde stand i et stykke tid.

Bet365 har over 10 hjørnespark asian til odds 2,00 og dette smider jeg 4 units efter. Over 13 kårners til odds 6 får os en Rigsdaler Bath. :)

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 14/12-2019, 00:21
Opdateret 14/12-2019, 13:15