Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 18/12-2019, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Oxford - Manchester City
Liga: EFL Cup
Udfald: Begge hold scorer nej
Units: 5
Odds: 1.80
Chancevurdering: 63%
Spilbar ned til: 1.59
Betvalue: 113%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Manchester City skal onsdag aften en tur til Oxford i Liga-Cuppen, og her bliver nok roteret en del, men Gaurdiola plejer at stille et pænt slagkraftigt hold i disse kampe. Citys trup er så bred og stærkat de kan stille med flere forskellige varianter. Oxford spiller til dagligt i League One, og de bør ikke have mange chancer imod Manchester City. I stedet for at tage City med flere mål, har jeg valgt at gå med et clean sheet i stedet. 

Manchester City har så godt som smidt det engelske mesterskab til Liverpool, og nu kan de så "nøjes" med de øvrige trofæer. Måske. Denne pokal er billig til salg for Liverpool bliver formentlig slået ud i aften, og så "kun" Læster og Manchester United tilbage, det burde kunne lade sig gøre.  Som skrevet i ovenstående roterer City temmelig sikkert, men jeg forventer et fint hold, og forventer at dem som kommer med vil gøre alt for at vise sig frem. 

Oxford er ikke mange sure sild værd, og ligger blot nr. 8 i League One, de vil sikkert kæmpe ræven ud af bukserne, men de får næppe meget at se til bolden. Manchester City elsker at have bolden, og kommer formentlig til at have det hele kampen. 

De to hold mødtes faktisk i Liga-Cuppen sidste år, og her vandt Manchester City 3-0 ude.  

Jeg forventer en sikker sejr til City, og forventer egentlig også de holder målet rent, for tror ikke Oxford kommer til at have bolden meget. 

Jeg synes 1,80 på begge hold ikke scorer er rigtig flot, og dette smider jeg 5 units efter hos 888 Sport. Bet365 har 1,75.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 17/12-2019, 21:28
Opdateret 18/12-2019, 23:33