Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 18/12-2019, 21:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Manchester United - Colchester
Liga: EFL Cup
Udfald: Begge hold scorer nej
Units: 6
Odds: 1.86
Chancevurdering: 65%
Spilbar ned til: 1.54
Betvalue: 121%
Bookmaker: https://bit.ly/3v3mB2P
Resultat: VUNDET

Selvtilliden må være stor i Manchester United for tiden. De har slået Tottenham, og ikke mindst rivalerne fra Manchester City, Az med 4-0. I weeekenden måtte de dog nøjes med 1-1 imod Everrton. Der er gode chancer for Manchester United kan komme langt i denne turnering, og måske endda vinde den. Colchester spiller i League Two, og selvom Manchester United roterer så bør Colchester ikke have en chance i denne kamp, og endda slet ikke på udebane. Jeg hopper på begge hold ikke scorer til et flot odds.

Det går op og ned for Manchester United, og selvom der altid er store forventninger til holdet har det været lidt fesen de sidste år. Lige nu er Manchester United inde i en god periode, og nu kan de komme et godt stykke i denne pokal, de får ihvertfald ikke nemmere lodtrækning,  Der er ikke nogen tvivl om at United kommer til at rotere, og holdet kan snildt blive noget af det man så smadre AZ som er tophold i Holland med 4-0.

Colchester ligger blot nr. 9 i League Two. I denne turnering har de slået både Crystal Palace og Tottenham ud. Begge efter 0-0 og straffe. Altså har de ikke scoret imod 2 Premier League hold og nu er de endda på en svær udebane.

Jeg synes det er ret vildt man kan få odds 1,86 på begge hold ikke scorer hos Mr. Green, 888, Unibet og hvad de nu hedder, de øvrige marked ligger lidt under. Jeg satser 6 units forskellen er stor.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 17/12-2019, 22:06
Opdateret 18/12-2019, 23:33