Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 31/12-2019, 12:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Dronningens - Nytårstale
Liga: God lir
Udfald: Ordet "kultur" nævnes
Units: 4
Odds: 2.00
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Endnu et år rinder mod sin ende, og vi skal da lige have lidt lir til Dronningens nytårstale. Først og fremmest vil jeg ikke anbefale at smide hele opsparingen efter dette for det faktisk kan det være svært at lave penge på. Man kan hurtigt bilde sig selv ind at man har et "kongeord," og så nævner Dronningen det ikke, eller ordet bliver nævnt i en anden bøjning Sidste år havde jeg ordet "økonomisk" men ordet "økonomiske" blev nævnt! En anden ting man skal være opmærksom på er Dronningen ALDRIG har sagt "søens folk" og hun sjældent nævner personer. Sidste år var det mest spillede ord "Kim Larsen" og dette blev selvfølgelig ikke nævnt. Politik bliver heller aldrig nævnt, så denne fælde skal man også passe på. 

Jeg har de sidste år lavet ret stort overskud på nytårstalen, men man skal være vågen og vaks, og sætte sig grundigt ind i tingene. Problemet er at man kan gøre mange af disse ting, og alligvel nævnes ordene ikke. Jeg har ihvertfald fået bildt mig selv ind at jeg kan tjene en god skilling på at spille på nytårstalen.

Der er ikke så mange gode ord tilbage, og flere er faldet efter at have været startet højere i odds, men jeg finder en håndfuld spilbare. 

Dronningen ynder at bruge ordet "kultur." Dette kan bruges i mange sammenhænge.  Ordet er sagt de sidste 3 år.  Dronningen bruger ofte ordet omkring den danske kulur, men kan også bruge det i andre sammenhænge. Fx omkring besøg i andre lande med en anden kultur, eller flygtninge som kommer til Danmark med en anden kultur. Mange muligheder.

Odds 2,00 satser jeg 4 units på hos Bet365 Bet365, og dette spiller jeg 4 units på man skal passe på med indsatserne, og det er svært at sætte en chancevurdring på. Umiddelbart kan ordet spilles ned til 1,60-1-65 vil jeg vurdere. Bemærk der kan være lave limits og hurtig oddsfald

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 25/12-2019, 22:40
Opdateret 31/12-2019, 19:29