Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 31/12-2019, 12:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Dronningens - Nytårstale
Liga: God lir
Udfald: Ordet "sikkerhed" nævnes
Units: 3
Odds: 2.00
Chancevurdering: 54%
Spilbar ned til: 1.85
Betvalue: 108%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: TABT

Unibet og Co. har samme odds.

Endnu et år rinder mod sin ende, og vi skal da lige have lidt lir til Dronningens nytårstale. Først og fremmest vil jeg ikke anbefale at smide hele opsparingen efter dette for det faktisk kan det være svært at lave penge på. Man kan hurtigt bilde sig selv ind at man har et "kongeord," og så nævner Dronningen det ikke, eller ordet bliver nævnt i en anden bøjning Sidste år havde jeg ordet "økonomisk" men ordet "økonomiske" blev nævnt! En anden ting man skal være opmærksom på er Dronningen ALDRIG har sagt "søens folk" og hun sjældent nævner personer. Sidste år var det mest spillede ord "Kim Larsen" og dette blev selvfølgelig ikke nævnt. Politik bliver heller aldrig nævnt, så denne fælde skal man også passe på. 

Jeg har de sidste år lavet ret stort overskud på nytårstalen, men man skal være vågen og vaks, og sætte sig grundigt ind i tingene. Problemet er at man kan gøre mange af disse ting, og alligvel nævnes ordene ikke. Jeg har ihvertfald fået bildt mig selv ind at jeg kan tjene en god skilling på at spille på nytårstalen.

Der er ikke så mange gode ord tilbage, og flere er faldet efter at have været startet højere i odds, men jeg finder en håndfuld spilbare. 

Ordet "sikkerhed" er et ord Dronningen bruger ofte. Hun sagde dog ikke ordet sidste år, men "sikkerhed" er alligevel sagt  i 17,16, 14, 13,  10, 09, 08 og 2007, altså 8 gange ud af de seneste 12 år. Ordet kan bruges i mange sammenhænge. Fx omkring de danske soldater som er ude i verden for at skabe sikkerhed, det kan også være politiet der skaber sikkerhed. Der er flere muligheder. 

Odds har været lidt højere, men jeg finder stadig en smule værdi i odds 2,00 hos Danske Spil, og dette spiller jeg 3 units på. Unibet har samme odds. Man skal passe på med indsatserne, og det er svært at sætte en chancevurdring på.  Spilbart ned til en 1,65-1,70. Bemærk der kan være lave limits og hurtig oddsfald

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 26/12-2019, 00:35
Opdateret 31/12-2019, 19:28