Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 31/12-2019, 17:40
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Dronningens - Nytårstale
Liga: God lir
Udfald: Ordet "Prins Joachim" nævnes
Units: 5
Odds: 1.50
Chancevurdering: 76%
Spilbar ned til: 1.32
Betvalue: 114%
Bookmaker: https://bit.ly/2Zi1MoG
Resultat: VUNDET

Odds er slashet, og der er ikke mere værdi.

Endnu et år rinder mod sin ende, og vi skal da lige have lidt lir til Dronningens nytårstale. Først og fremmest vil jeg ikke anbefale at smide hele opsparingen efter dette for det faktisk kan det være svært at lave penge på. Man kan hurtigt bilde sig selv ind at man har et "kongeord," og så nævner Dronningen det ikke, eller ordet bliver nævnt i en anden bøjning Sidste år havde jeg ordet "økonomisk" men ordet "økonomiske" blev nævnt! En anden ting man skal være opmærksom på er Dronningen ALDRIG har sagt "søens folk" og hun sjældent nævner personer. Sidste år var det mest spillede ord "Kim Larsen" og dette blev selvfølgelig ikke nævnt. Politik bliver heller aldrig nævnt, så denne fælde skal man også passe på. 

Jeg har de sidste år lavet ret stort overskud på nytårstalen, men man skal være vågen og vaks, og sætte sig grundigt ind i tingene. Problemet er at man kan gøre mange af disse ting, og alligvel nævnes ordene ikke. Jeg har ihvertfald fået bildt mig selv ind at jeg kan tjene en god skilling på at spille på nytårstalen.

Der er ikke så mange gode ord tilbage, og flere er faldet efter at have været startet højere i odds, men jeg finder en håndfuld spilbare. 

Det bliver svært for Dronningen ikke at nævne sin søn Prins Joachim i årets nytårstale. Han er flyttet til Frankrig for at tage en stor militæruddannelse, men han er også rundet et skarpt hjørne da han i sommers fyldte 50 år. Dronningen har det med at nævne de store dage, og dette må da være en af dem. Prins Joachim er nævnt de sidste 3 år, og 17 gange ialt i andre talerfør dette. Odds er lavt, men der er umiddelbar værdi.

Jeg synes faktisk dette er et af de bedre spil også selvom odds er lavt. Det øvrige marked ligger omkring 1,30, men Nordicbet har odds 1,50. Jeg satser 5 units. Bemærk der kan være lave limits og hurtig oddsfald

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 26/12-2019, 01:38
Opdateret 31/12-2019, 19:29