Eksperten: CDbjerg
Dato: Torsdag d. 09/01-2020, 20:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Barcelona - Atletico Madrid
Liga: Super Cup
Udfald: Under 2,5 mål
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Barcelona og Atletico Madrid tørner sammen i den spanske super Cup i aften. Som noget nyt spilles der semifinaler, og igår mødtes Valencia og Real Madrid, her var sidstnævnte klart bedst og vandt fortjent. Semifinalerne og finalen spilles alle i Saudi Arabien. De sidste mange gange Barcelona og Atletico Madrid har spillet har kampene været yderst læste og røvkedelige, og det er der igen gode chancer for i aften. 

Det er igen en sæson op og ned for Barcelona. Det ene øjeblik spiller de fantastisk, og det næste øjeblik kan de tabe til et eller andet random hold. I toppen af La Liga er det helt lige imellen Barcelona og Real Madrid, og kun 5 point efter finder vi Atletico Madrid. Barcelona mangler Ter Stegen og må nøjes med Neto, men han er nu en ganske habil målmand. Derudover mangler glasbenet Dembele.

Atletico Madrid gør som de plejer. Spille med en hård defensiv, og selvom mange spillere er skiftet ud er forskellen på det gamle og det nye hold ikke stor. Der er ingen målmaskiner og ej heller ikke mange mål der indkasseres.

Generelt er de store spanske topopgør imellem Barcelona, Atletico og Real Madrid meget målfattige, og jeg tror denne tendens fortsætter. Ud af de sidste 10 møder er de 8 af dem endt under 2,5 mål. Kampen skal godt nok spilles i et andet land, osv. men jeg tror igen på en fed under. Atletico Madrid ved godt de skal passe på for ellers driver Messi og Co. gæk med dem. Omvendt virker Atletico Madrids angreb lidt tamt.

Jeg satser 4 units på under 2,5 mål til odds 1,90 hos Bet365.

Husk og følg mig på Twitter og her på Tipperen.dk under min profil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 09/01-2020, 17:27
Opdateret 09/01-2020, 21:54