Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 11/01-2020, 19:45
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Norsk - Melodi Grand Prix
Liga: Melodi Grand Prix
Udfald: Raylee går videre til finalen
Units: 6
Odds: 2.40
Chancevurdering: 51%
Spilbar ned til: 1.96
Betvalue: 122%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: VUNDET

Dette spil skulle have været et PRO-spil, men da jeg var for langsom og odds er faldet de fleste steder undtagen hos Unibet, så får du spillet for free. :D Dette er et spil på det norske melodi grand prix som starter i weekenden. Som noget nyt kører de i Norge 4 semifinaler med 4 sange i hver, og en ekstra chance. Fra hver semifinale går kun 1 sang videre. Konceptet er stort set det samme som man kører i Melodifestivalen i Sverige. 

Da jeg hørte de 4 sange var jeg ikke i tvivl om hvorfor en der er bedst, og derfor ikke i tvivl om hvilken sang der bør gå videre. Sangen fører da også samtlige afstemninger, og har fået flest likes på youtube.

Sangene er:

Kim Andre Rystad med "Rainbow." Denne sang er noget ala den Østrig vandt Eurovison med for nogle år siden. Stærk vokal, ballade, og meget James Bond-agtig. For mig at se er det klart den dårligeste sang af alle, og den ligger da også klart sidst i samtlige afstemninger og med streams på diverse musikkanaler.

Geirmund synger sangen "Come Alive." Igen en ret stille sang/balladeagtig og denne er knap så dårlig som Kims sang. Skulle der ske Norge ville have en ballade i finalen, ville jeg klart foretrække denne.

Lisa Børud skal synge sangen "Talking about us. Det er en klassisk popsang som vil passe perfekt til radioen. Der er glæde og godt gang i den. For mig at se er det den andenbedste sang af de 4, men sangen bliver lidt ensformet hele vejen igenenm. 

Den sidste sang er Raylee med "Wild." Sangen er et uptempo nummer, den er fængende, glad, og ikke mindst sjovt. Der er noget der minder om "fuego" som for 2 år siden blev nr. 2 til Eurovison, og det er pefekt til Eurovison. Sangen fører afstemningen på Wiwibloggs markant, og på Youtube er Raylee 1 eller 2 på langt de fleste lister folk har lagt ud.

Kigger man på Spotify så fører Lisa Børud med et par tusinde streams foran Raylee, men jeg vil også mene Lisas sang er mere radiovenlig, og det kan blive noget fladt til et sceneshow hvorimod de helt sikkert har noget frækt i posen til Raylees sang.

På dette link kan du se pool og høre de 4 sange:

https://wiwibloggs.com/2020/01/06/melodi-grand-prix-2020-semi-final-one-songs/247408/

For mig at se er Raylee storfavorit til at tage finalepladsen, og derfor fik jeg colaen galt i halsen den anden dag da  jeg så Kim Andre Rystad var favorit ved Norsk Tipping, og det er han faktisk også ved Unibet og Co. Absolut INTET tyder på hann skal have finalepladsen.

Nordicbet er blevet fornuftige og har Raylee som favorit til odds 1,65, Norsk Tipping er i 1,80, men Unibet har  odds 2,40 og STADIG Kim Andre Rystad som favorit. No Way siger mine ører! Jeg satser 6 units på Raylee går videre til odds 2,40 hos 888 og er tæt på 60 % på hun går videre.

Odds falder formentlig hurtigt.

Husk og følg mig på Twitter og her på Tipperen.dk under min profil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/01-2020, 13:13
Opdateret 11/01-2020, 21:28