Eksperten: Bjerregaard
Dato: Lørdag d. 01/02-2020, 13:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Hull - Brentford
Liga: The Championship
Udfald: Brentford
Units: 4
Odds: 2.00
Chancevurdering: 54%
Spilbar ned til: 1.85
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Spillet som "forbedret odds".

Transfer deadline ser ud til at blive en hård omgang for Hulls fans. Grosicki er rejst til WBA, og alt tyder på, at stjernen Bowen får sit skud i Premier League med West Ham. Klubberne er enige om prisen, men der er stadig personlig forhandling med Bowen, som ikke er på plads. Sidstnævnte mulige salg er helt afgjort grunden til, at jeg stikker ud her. Jeg tror, at handlen falder på plads, og hvis den ikke gør - så jeg ikke sikker på, at Bowen er mentalt klar til at spille i morgen. De to nævnte spillere står noteret for halvdelen af tigernes mål i denne sæson. Det er kæmpe tab, som bliver meget svære at erstatte. Marcus Maddison er i dag hentet i Peterborough, men han har aldrig spillet i næstbedste række, og det vil tage tid for ham at finde niveauet her. Hull mangler desuden til kampen Bowler, som er lejet i Everton og i forsvaret er der også knas med Pennington, Elder og vigtige de Wijs ude.

Brentford er spillemæssigt absolut et af de bedste hold i rækken. De er bare for ustabile. Særligt ude har de været dårlige til at udnytte deres chancer. De har således kun vundet 1 af de sidste 6 udekampe. De kommer desuden fra et hjemmenederlag mod Forest, men den kamp burde de ikke have tabt. På skadesfronten er de rimeligt forskånet og mangler kun Jansson af vigtige spillere.

Jeg synes, at det her ligner en oplagt mulighed for Franks tropper til at komme tilbage på sporet. Hjemmeholdet vil skulle bruge noget tid på at finde deres ben, hvis Bowen ryger.

Oddset er faldet markant i går efter, at Bowen rygterne for alvor tog fart. Jeg synes dog, at der stadig er noget at hente, og man kan godt forvente et yderligere fald, hvis han bliver solgt.

Tippet 31/01-2020, 17:19
Opdateret 01/02-2020, 15:39