Eksperten: CDbjerg
Dato: Lørdag d. 01/02-2020, 20:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: Melodifestivalen - Linkøping
Liga: Tant og fjas
Udfald: The Mamas/Felix Sandman går videre
Units: 4
Odds: 1.90
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 110%
Bookmaker: https://bit.ly/3v3mB2P
Resultat: TABT

Melodifestivalen starter i denne weekend, og vi har en tidligere vinder og en storfavorit i denne semifinale som afholdes i Linkøping. Der har fredag aften været prøve, og der er blevet stemt i salen. 641 har stemt, og 2 sange er markant bedre end de øvrige, så chancen for netop disse 2 sange går videre er stor, men der er før sket overraskelser på trods af disse afstemninger.

Felix Sandman er en af de hotte favoritter til at vinder årets Melodifestival, meeeeen lad os nu lige se. Han er hamrende populær hos ungdommen, og spiller da også med i diverse serier og har før deltaget i Melodifestivalen hvor han endte nr. 2. Sangen er den klassiske med en lækre unge dreng, vildt sceneshow osv. Sangen har ikke noget omkvæd  og det skulle eftersigende være specielt. Jeg har kun hørt 1 min af sangen, og set 30 sekunder klip fra scenen. Ikke desto mindre fik Felix Sandman 33,5 % af stemmerne.

The Mamas er de andre jeg tror som går videre. De store matroner deltog sidste år da de sang sammen med vinderen John Lundvik, men nu er de gået "solo" og stiller op i samme stil som sidste år. De kan synge røven ud af bukserne, og de er store! Derudover er der bare så meget glæde i dem og deres sang. De har i aften fået 31 % af stemmerne hvilket er næsten lige så mange som Felix Sandman fik.

Robin Bengtsson vandt for et par år siden netop Melodifestivalen, og er igen med igår. Hans sang lød ikke så godt, hans sceneshow er minimalistisk, og ja der mangler eftersigende et eller andet. Skulle der gå en anden i stedet en af de 2 ovenstående bliver det formentlig Robin. Robin fik 12 % af stemmerne. 

Malou Prytz deltog sidste år i Melo, og gik overraskende videre. Desværre for den unge pige sluttede hun sidst i finalen. Jeg synes hendes sang virker god, og det samme med hendes sceneshow, men folk virker ikke så begejstrede af dem som har set Malou i aktion. Jeg tror hun ender med en tur i Andra Chancen, men igen er hun en af dem der måske kunne ende med at tage en direkte plads.  Malou fik 13 % af stemmerne.

De øvrige 3 sange er så ringe jeg ikke gider bruge krudt på dem.

Hør 1 min klip af sangene her:

https://www.svtplay.se/video/25384871/smyglyssna-pa-bidragen-i-melodifestivalen-2020/smyglyssna-pa-bidragen-i-melodifestivalen-2020-1-the-mamas-move?start=auto

2 sange går videre og jeg tror meget på Felix Sandman og The Mamas går videre. På Leovegas kan man spille hvilke 2 sange der går videre altså præcis de 2 skal gå videre. Her satser jeg 4 units på at The Mamas/Felix Sandman går videre til odds 1,90.

Du kan se showet live på SVT1 lørdag aften.

Husk og følg mig på Twitter og her på Tipperen.dk under min profil.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 31/01-2020, 23:34
Opdateret 01/02-2020, 22:54