Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 05/02-2020, 02:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Jamaica Kvinder - St. Kitts & Nevis Kvinder
Liga: OL Kvalifikation Kvinder
Udfald: Over 11 hjørnespark asian
Units: 5
Odds: 1.70
Chancevurdering: 66%
Spilbar ned til: 1.52
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Det gik fremragende sidst St Kitts & Nevis mødte Mexico. Her havde jeg spillet mange hjørnespark, og vupti der kom 15. Det var faktisk vildt der ikke kom flere, for efter tyve min var der 7 og ved pausen var der 10 hjørnespark. Nu skal Kittys møde Jamaica, og det skal helt klart forsøges med et spil på hjørnespark igen, da linjen endnu engang er lav. 

St. Kitts & Nevis er pivringe, eller det er det ikke imod de små hold de normalt møder, men nu er de simpelthen kommet i menneskehender her i OL-kvalifikationen. De har tabt 0-11 til Canada og 0-6 til Mexico. De skulle have tabt meget større i begge kampe. Fx var asian linjerne live oppe i -14,5 imod Canada, og imod Mexico -12,5 begge brændte dog et hav af chancer. 

I begge kampe er der kommet en del hjørnespark, ihvertfald over linjen som i sat i denne kamp. Der kom 12 hjørnespark i Canada-kampen og som jeg var inde på i min sidste analyse var det SÅ vildt at der ikke kom mange flere. Canada var ved baglinjen så mange gange men Kittys var for langsomme til at få bolden ud over baglinjen. Desuden stod Kittys højt på banen og her kom der kun 2 hjørnespark, men da de gik tilbage på banen i anden halvleg kom der 10 mere. 

Jamaica har tabt 0-1 til Mexico og den anden dag fik de tæsk med 0-9 til Canada. De er bedre end hvad 0-9 antyder, og de vinder da også helt sikkert i nat over Kittys spørgsmålet er bare hvor stort. Jeg forventer at Bunny Shaw som er Jamaicas topangriber nok skal få lavet nogle basser.

Jeg forventer tungt pres mod Kittys mål, og regner egentlig med en masse hjørnespark igen, og er vi heldige kan det være vi får et par stykker til Kittys. :D

Linjen startede i over 9,5, men mens jeg lavede analysen steg den desværre. Nåede ikke engang selv at spille den lave linje. :( Nu kan man få over 11 hjørnespark asian til odds 1,70 og dette smider jeg 5 units efter. Jeg havde lavet pro og satset 8 units på over 9,5 units, men sådan skulle det ikke være, dog finder jeg stadig værdi. Vi må nøjes med en bette skilling. Der kan smides lidt på over 14,5 til odds 4,33.

Husk og følg mig på Twitter og her på Tipperen.dk under min profil!

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 04/02-2020, 16:32
Opdateret 05/02-2020, 06:07