Eksperten: Bjerregaard
Dato: Lørdag d. 15/02-2020, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Southend - Coventry
Liga: League One
Udfald: Coventry vinder
Units: 4
Odds: 1.78
Chancevurdering: 61%
Spilbar ned til: 1.64
Betvalue: 109%
Bookmaker: http://bit.ly/2gDejuH
Resultat: VUNDET

Også værdi flere andre steder, Bl.a Mr Green 1,77

Southend har langt op til stregen, og de havde et forfærdeligt januar transfer vindue, hvor holdet ikke blev styrket, og de sagde i stedet farvel til både Cox og Humphreys i front. De tabte 4-0 i Peterborough tirsdag, hvilket var forventeligt, men de startede altså 3 teenagere i den kamp, og manager Sol Campbell indrømmer da også, at de unge virkeligt bliver testet for tiden. Herudover har de nogle meget garvede folk, som der bliver trukket meget store veksler på pt. Weekend, midtuge, weekend er en stor mundfuld.

Coventry har gang i en fin sæson og truer top 2 indgående. Holdet har været uden hjemmebane hele sæsonen og kender udemærket til det økonomiske kaos, som deres modstander står i. De er solide, og de bør simpelthen have nok til at vinde på Roots Hall på lørdag. De slog Portsmouth i topkampen tirsdag, og det skal ganske enkelt følges op af tre nye point, hvis de vil udfordre top 2.

P’borough lukkede i 1,21 ca tirsdag, og jeg synes prisen er for høj her på et hold, som har er højere pointsnit end Southends seneste modstander. Roots Hall har ikke just været er fort, selvom resultaterne har været ok på det seneste. Omvendt, ser hjemmeholdet svækket ud i forhold til opgør i julen mod MK Dons (2-2) og Rotherham (2-2).

Tippet 12/02-2020, 22:10
Opdateret 15/02-2020, 17:53