Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 21/02-2020, 20:00
Sportsgren: Underholdning
Kamp: X Factor - 1. udstemning
Liga: Tant og fjas
Udfald: Kali stemmes ud i 1. liveshow
Units: 5
Odds: 3.50
Chancevurdering: 40%
Spilbar ned til: 2.50
Betvalue: 140%
Bookmaker: https://bit.ly/2xX8sb4
Resultat: TABT

Bemærk odds 3.5 er pt kun tilgængelig hos Unibet, men det øvrige marked har også værdi.

Det er igen tid til at X Factor skal sendes i tv igen, og jeg må indrømme det begynder at være ret kedeligt. Dette spil er på hvem der først ryger ud. Der kan ske overraskelser i første show men jeg går nu med en af bookmakernes favoritter. Umiddelbart ser jeg 2 klare favoritter til at ryge ud, og det er Kali og Smokey Eyes. 

Kali er jeg ikke vild med. Generelt er jeg ikke vild med snakke-rap. Jeg synes det er elendigt at høre på, og det er min mening, men jeg tror nu heller ikke den brede befolkning er vilde med det. Kali er en rigtig kjøwnhavner eller nok nærmere amagerikaner. :D Tatovering på halsen, godt pumpet og masser af bro! Kali har været stofmisbruger og har en masse på hjerte om dette og at hans datter reddede ham. Derfor har han også lavet hans egen musik, og han skal netop synge en af disse sange fredag aften. Jeg ser det som en kæmpe ulempe at han skal synge den. 

Se Kali synge her:

https://www.youtube.com/watch?v=yf_l8B2Zw8Y

Den anden mulighed er Smokey Eyes som er en gruppe. Uden at være alt for barsk er de nok ikke de store fotomodeller, men de kan sgu synge og det er vel det som det handler om. Desværre fremstår Smokey Eyes knastørre når de står på scenen og det kan være danskerne finder for kedeligt. Deres sangvalg er nu heller ikke for godt, så Smokey Eyes kan være i store problemer allerede i første weekend. 

Se Smokey Eyes her:

https://www.youtube.com/watch?v=aza35JnpCek

Jeg tror dog mest på Kali ryger ud af første show af den grund at hans vokal ikke er god nok, og så tror jeg hellere at danskerne vil høre en mere normal sang end det kedelige snakke-rap som omhandler hans liv. Vi har hørt rigeligt. 

Derudover hvis de skulle blive de 2 ovennævnte som står i farezonen er det Blacmann som får sidste ord. Han smed i sidste program en ung dreng som også rappede hans egen sange, med argumentet at hans vokal ikke var stærk nok. Samme argument kan bruges imod Kali. Hans tekster er fine men vokalen svag. Omvendt kan det være Blachmann bliver vugget i søvn af Smokey Eyes lidt kedsomlige udtryk, jeg håber det ikke! :D

Der kan self komme andre scenarier, men jeg tror ret meget på de 2 ovennævnte ender i farezonen. Et alternativ ku være Nichlas som heller ikke virker for populær.

Jeg satser 5 units på Kali ryger ud af første liveshow til flotte odds 3,50 hos Unibet. Der er værdi over hele linjen, men odds er bedst hos Kambi.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 20/02-2020, 23:12
Opdateret 22/02-2020, 07:40