Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 25/03-2020, 20:00
Sportsgren: E-Sport
Kamp: Nantes - Newcastle
Liga: FIFA Ultimate Qaran Team
Udfald: X2
Units: 3
Odds: 2.05
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 109%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

Det ser skidt ud med at få lavet kapital det næste stykke tid,  men jeg har de sidste dage rodet mig ud i E-Sport hvor der netop nu afholdes en stor Fifa-turnering med 128 hold. Jeg har hånden på hjertet ikke den store ekspertise, men har vundet fint de første par dage hvor bookmakerne har sejlet gevaldigt. Jeg har set en del kampe og fået læst ok omkring de forskellige hold, så vil prøve at lave et par små analyser selvfølgelig med lav indsats, så kan vi få lidt lir trods en dyster tid. :) 

Denne kamp er imellem Nantes og Newcastle. Nantes er på papiret ret store favoritter da ham som spiller for Nantes har haft flotte resultater for år tilbage. Han er dog trappet ned og er ikke helt så aktiv som førhen, nu er han primært youtuber. Han er stadig en habil Fifa-spiller omkring semipro niveau, det samme som Newcastles spiller. 

Han mødte i første kamp Swindon. og her gav Nantes 1,11. Nantes var tydeligt rustne, og døjede med at score. Kampen endte 0-0, og derfor skulle der spilles en helt ny kamp. Her vandt Nantes 2-1, men Swindon brændte straffe. Swindon stillede op med en spiller fra det rigtige Swindon-fodboldhold. Det er nemlig forskelligt om holdene stiller med E-pro, Pro, fans eller spillere. Roma stillede sågar op med deres Twitter-admin. :) 

Newcastle mødte i deres første kamp Gillingham, og her var der stor niveauforskel. Newcastle vandt klart 3-0, og skal nu op imod Nantes. Der er mange der smider deres penge efter Nantes da deres spiller har været god for år tilbage, men kampen i dag er reelt set helt lige, og vi får fine odds på X2. 

Jeg satser  3 units på X2 på Unibet og Co. Du skal satse 45.45 % af din indsats på X til odds 4,50 hos Unibet, og de resterende 54,55 % skal du satse på Newcastle sejr til odds 3,75 hos Bet365, Unibet eller Nordicbet. Dette giver et samlet odds på 2,05 på X2. Af hvad jeg læser og hører et dette et super fint spil, men jeg nøjes med 3 units da jeg som sagt ikke ved meget om det endnu. De forskellige bookmakere har odds, så måske kan du finde bedre odds andre steder. Har dog tjekket de fleste.

Du kan se kampen på Bet365, men bemærk der kan af og til være rod i tidspunkterne for kampene. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..


Tippet 25/03-2020, 17:08
Opdateret 25/03-2020, 20:49