Eksperten: CDbjerg
Dato: Fredag d. 27/03-2020, 17:00
Sportsgren: E-Sport
Kamp: Ultimate - Qaran-Team Vinder
Liga: FIFA Ultimate Qaran Team
Udfald: Wolverhampton vinder turneringen
Units: 3
Odds: 15.00
Chancevurdering: 8%
Spilbar ned til: 12.50
Betvalue: 120%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Det ser skidt ud med at få lavet kapital det næste stykke tid,  men jeg har de sidste dage rodet mig ud i E-Sport hvor der netop nu afholdes en stor Fifa-turnering med 128 hold. Jeg har hånden på hjertet ikke den store ekspertise, men har vundet fint de første par dage hvor bookmakerne har sejlet gevaldigt. Jeg har set en del kampe og fået læst ok omkring de forskellige hold, så vil prøve at lave et par små analyser selvfølgelig med lav indsats, så kan vi få lidt lir trods en dyster tid. :) 

Dette er et vinderspil på hvem der kan vinde denne turnering samlet. Det kan være tæt, og alt kan ske i Fifa men muligherderne for Wolverhampton vinder denne turnering er gode.  

Wolverhamton stiller med den bedste spiller i turneringen som er tilbage. Han ligger nr. 5 på verdensranglisten og er en hård hund. Han har været totalt overlegen i hans første kampe, og modstanden i de 2 næste kampe bør være walkovers hvis man kan sige det i FIFA. Han stod til at møde Sydney, som også er en af de bedste, men Sydney gad ikke rigtig igår og røg ud til elendige Grimsby, dem møder Wolverhamton så nu. I næste runde venter enten Manfield eller Rotherham hvilket ikke bør give de store problemer heller. I de sidste kampe begynder de gode hold selvfølgelig at komme, men sådan er det også for de andre, og så skal Wolverhamthon vise de er de bedste. 

Vi har nu 31 hold tilbage, og der er flere af de gode hold der møder stærke modstandere, så allerede i aften vil der blive slået nogle af top-favoritterne ud, og om et par dage bør Wolves være en af de helt hotte favoritter, hvilket de egentlig burde være nu, men odds er simpelthen for høje på dem. 

Der er flere hold der giver lavere odds end Wolverhamton og det er ret underligt eftersom deres spillere ikke har samme niveau som spilleren fra Wolves.  Jeg kan godt lide Lille, som stiller med en 2018 verdensmester,  hans vej er lidt nemmere end Wolverhamptons.

Bet365 har fremragende odds 15, og det er bestemt et langskud dette her, men der prøves 3 units. Er du fræk tager du each way med, dette betyder at du får odds 8 på at Wolves bare kommer i finalen. Reelt set er de odds 8 hvis ikke mindre, det som de skulle have givet som ren vinder nu!

Du kan se kampen på Bet365, men bemærk der kan af og til være rod i tidspunkterne for kampene. 

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 27/03-2020, 11:19
Opdateret 06/04-2020, 20:38