Eksperten: Kuerten77
Dato: Fredag d. 03/04-2020, 18:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Grand Slams afholdt i 2020 - Turneringsspil
Liga: Grand Slam Specials
Udfald: Grand Slams afholdt i 2020: Australian Open
Units: 4
Odds: 3.75
Chancevurdering: 33%
Spilbar ned til: 3.03
Betvalue: 124%
Bookmaker: http://bit.ly/2gDejuH

Man vælger "Grand Slams to take place in 2020" og derefter "Australian Open" - der er afviklet allerede

Hvis man ser på tennisverdenen ser det ekstremt dystert ud med Corona-virussen, og de følger den har. Tennis er en global sport, hvor folk kommer fra alle hjørner af verden for at spille. Derfor kræves det næsten, at virus er nedkæmpet eller der er kommet en vaccine for at åbne op for alle spillerne, og samtidig kunne afvikle turneringer i diverse lande. 

Jeg vil tage hver Grand Slam for sig selv her: 

Australian Open er afviklet.

French Open er kommet i voldsomt stormvejr, da de har meldt ud, at de vil afvikle turneringen ugen efter US Open. Det vil sige, at spillerne skal gå fra hard court til grus på en uge. Dette har medført, at turneringen, og dennes arrangør er blevet udskældt i en uhørt grad. ATP har truet med at fratage ranglistepoint fra turneringen, og diverse forbund har fuldt trop med trusler om boykot osv. 

Wimbledon vil ifølge kilder komme med en aflysning i løbet af denne uge. De kan umuligt flytte en græsturnering, da underlaget kræver en bestemt temperatur og ikke tåler fugt. 

Så er der US Open tilbage. Hvis man tror på, at Corona er nedkæmpet ultimo august i USA eller der er fundet en vaccine skal man ikke tage dette spil. Men på mig virker det ikke så sandsynligt. Og jeg har svært ved at se den turnering blive spillet i New York uden tilskuere. Dertil vil atmosfæren blive ødelagt i for stor en grad. Samtidig så flyves der folk ind fra hele verden; dommere, sundhedssektoren, spillere og bolddrenge/piger osv. Det klinger igen globalt, og kræver dermed, at Corona er nedkæmpet til den tid, hvilket jeg tvivler stærkt på. 

Alt i alt et fremragende odds på, at vi ikke ser flere Grand Slams i 2020. 


Tippet 30/03-2020, 10:48
Opdateret 15/04-2020, 10:41