Eksperten: Bjerregaard
Dato: Tirsdag d. 19/05-2020, 18:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Kuressaare - Kalju
Liga: Estland, Meistriliiga
Udfald: Kuressaare under 0,5 mål
Units: 2
Odds: 2.29
Chancevurdering: 47%
Spilbar ned til: 2.13
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/1Mr7vay
Resultat: VUNDET

MrGreen og Cashpoint også med værdi.

Esterne har ikke været så hårdt ramt af covid-19, og derfor starter den estiske liga også op igen i midtugen i alt stilfærdighed. Som stort set alle andre steder er det uden tilskuere. Et faktum der med undtagelse af de største klubber - ikke gør så stor en forskel i den her række.

Ligaen blev afbrudt efter 1. Runde, så det ligner et dyrt sæsonkort, skulle man have kastet sig ud i det. Kuressaare tabte beskedent med 1-0 mod Levadia, mens Kalju slog Narva 1-0.

Jeg går på, at hjemmeholdet ikke kommer på tavlen her i første kamp efter corona-genstarten. De var virkeligt tamme foran mål i sidste sæson, hvor de kun magtede 24 mål i 36 kampe. Dette skal særligt ses i lyset af, at holdets store profil Sander Laht havde en skæv sæson. Ellers en mand der tidligere har nettet efter behag. De har ikke forstærket sig markant offensivt, og holdet er meget lig i fjor. De må formentligt berede sig på endnu en sæson tæt på stregen.

Kalju er et af de 4 stærke hold i rækken. Ligaen knækker i den grad herefter. De sejlede rundt defensivt til tider hjemme sidste år - men var forunderligt resolutte ude, hvor de kun inkasserede 9 mål hele sæsonen. Kalju har skiftet noget mere ud i truppen, og jeg er lidt spændt på deres defensiv, hvor de har skifter ud målet og midtforsvaret. Særligt en ukendt brasilianer i midtforsvar er lidt et Wildcard.

Der er mange usikkerhedsmomenter, og indsatsen holdes derfor nede. Men jeg ser hjemmeholdet, som det ringeste offensive hold i rækken, og i mange hjemmekampe sidste år skabte de uendeligt lidt. Kalju svinger - men de har normalt niveau langt over modstanderen her. Det ligner dog mere en kontrolleret sejr end en afklapsning.

Tippet 17/05-2020, 22:38
Opdateret 19/05-2020, 19:49