Eksperten: Bjerregaard
Dato: Søndag d. 24/05-2020, 12:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Tammeka Tartu - Tallinna Kalev
Liga: Estland, Meistriliiga
Udfald: Tammeka/Tammeka (Halvleg/Fuldtid)
Units: 2
Odds: 1.83
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Bolden ruller igen i det estiske, og 3. Runde løber af stablen i weekenden, efter at man kom i gang igen i midtugen.

Tammeka leverede en lille sensation, da de fik 0-0 mod mestrene fra Flora. De var nedspillet i perioder, men de skabte nogle store chancer, Bl.a kampens største chance, som blev clearet på stregen i sidste øjeblik. Herudover var Pechter fænomenal i målet.

Hjemmeholdets trup ser fornuftig ud i denne sæson. Det er dog svært at se dem bryde ind i top 4, men de har gode chancer for at blive bedste hold af de resterende, som de også blev det i fjor.

Kalev fik sig en slem forskrækkelse i premieren i marts, da de tabte hele 1-8 hjemme mod Paide. Det gik bedre i første kamp efter genstarten, da de fik 1-1 mod Narva forleden. Men... De var komplet nedspillet det meste af kampen. De havde bla inkasseret 10 hjørnespark - alene i første halvleg. Det blev til point efter et grotesk lavet straffe efter pausen, hvor en Narva spiller i hovedstødsduel springer op med to knæer i ryggen på Anier (som i øvrigt har fortid i OB). 

Kalev har som vanligt afgivet profiler inden sæsonen og satser primært ungt med nye talenter. Det har før været med succes i form af overlevelse, men de første to kampe har godt nok set vanskelige ud målt på det defensive.

Jeg ville gerne have været på Asian -1,5, men den er rendt. Halvleg/Fuldtid bliver spillet, hvor den valgte bookie ligger fint. Der er dog med en vis risk, da Kalev godt kan score her, så indsatsen holdes nede.

Tippet 22/05-2020, 16:07
Opdateret 24/05-2020, 12:46