Eksperten: CDbjerg
Dato: Tirsdag d. 09/06-2020, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Saarbrucken - Leverkusen
Liga: DFB Pokal
Udfald: Leverkusen -2 asian
Units: 6
Odds: 1.78
Chancevurdering: 67%
Spilbar ned til: 1.49
Betvalue: 119%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: VUNDET

Saarbrucken imod Leverkusen i den tyske pokal-semifinale. Der bør ikke være de store dikkedarer om hvem der går videre i denne kamp.  Det vil være en kæmpe sensation hvis Saarbrucken slår Leverkusen ud i denne kamp, men de har trods alt slået et par Bundesliga-hold ud undervejs, men nu er de uden tilskuere og kampform. Det bør blive en markant sejr til Leverkusen.

Saarbrucken fra den 4. bedste række er bestemt ikke et dårligt hold, men de 2 kampe de har mødt hold fra Bundesligaen har de egentlig været ret heldige, og nu møder de trods alt et af de klart bedste hold fra den bedste række. Derudover er der grundet Corona ingen tilskuere til at buhe af Leverkusen hvilket bestemt heller ikke er en fordel. Saarbrucken har heller ikke nogen former for kampform, så de er altså 3 måneder siden de har spillet en betydenden kamp, så de bør blive svært at følge med i Leverkusens normale høje tempo.

Leverkusen er uden stjerneskuddet Havertz og flere, men deres hold er ret stærkt, så de skal kunne klare sig i aften. Leverkusen kæmper om CL-pladser til næste år, og jeg syndes de har sat noget bedre ud end både Leipzig og især Gladbach her i de første kampe, men der har dog været et par fusere, især i nederlaget til Wolfsburg. Kval til næste sæsons CL er nok førstepriotet, men en pokalfinale formentlig imod Bayern Munchen lokker nok os, og især chancen for et trofæ som der ikke er kommet mange hjem af de seneste sæsoner. 

Jeg har kigget på denne kamp længe, men har afventet. Af en eller anden grund hedder linjen i dag -2 asian, og det skal spilles. Grunden til den er gået fra de -2,-2,5 asian må være fraværet af især Havertz, men jeg er ligeglad, Leverkusen bør og skal vinde denne kamp med et par mål.

Jeg satser 6 units på Leverkusen -2 asian til odds 1,78 hos Bet365. De frække prøver -3,5 hvis det nu skulle gå helt galt for Saarbrucken.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 09/06-2020, 17:55
Opdateret 09/06-2020, 22:38