Eksperten: CDbjerg
Dato: Onsdag d. 10/06-2020, 20:45
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Bayern München - Frankfurt
Liga: DFB Pokal
Udfald: Begge hold scorer
Units: 5
Odds: 1.87
Chancevurdering: 62%
Spilbar ned til: 1.61
Betvalue: 116%
Bookmaker: https://www.unibet.dk/
Resultat: VUNDET

Bayern Munchen sal i aften op imod Frankfurt om en plads i pokal-finalen. De 2 hold har mødt hinanden efter Corona-pausen, og det blev en målrig en af slagsen, og det kunne det snildt blive igen i aften. Bayern Munchen ser stærke ud og det bør blive dem som ryger i finalen,  men Frankfurt har kan godt drille lidt, ihvertfald score som de også gjorde for en bette måneds tid siden.

Bayern virker stærke, og de render formentlig med det tyske mesterskab. De er også en af kandidaterne til at vinde Champions League med det spil som de præsterer lige nu, men nu skal de koncentrerer sig om at spille sig i DFB-finalen mod Leverkusen som cruisede sig videre igår.  Da holdene mødtes for nyligt var Bayern ret overlegne, men da de slækkede lidt på spillet så kom Frankfurt ind i kampen med 2 scoringer og et par gode chancer for flere mål. Dog vandt Bayern til sidst 5-2.

Jeg tror lidt på samme scenarie at Bayern giver den gas, men så slapper godt af så de er klar til weekenden. Frankfurt vil også kæmpe med næb og kløer for at lave ravage i kampen, for de er tæt på en finale, og dem har de ikke mange af. Frankfurt er uden Kostic som er god for offensiven, derfor nøjes jeg med 5 units.

Jeg satser 5 units på begge hold scorer til odds 1,87 hos Unibet. Er man fræk kan man tage Bayern vinder begge hold scorer til 2,25.

Held og lykke til dem der følger.

CDbjerg..

Tippet 10/06-2020, 15:10
Opdateret 10/06-2020, 22:17